Κώστας Καραφώτης: Αυτή είναι η σύντροφός του – Μένουν κάτω από την ίδια στέγη

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιανουαρίου 2023 11:00

Κώστας Καραφώτης: Αυτή είναι η σύντροφός του - Μένουν κάτω από την ίδια στέγη

Σε νέα σχέση βρίσκεται εδώ και μήνες ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος αποφεύγει να μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life», ο τραγουδιστής εδώ και αρκετό καιρό, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Κάτιας- Νανάς Μανού με την οποία μοιράζονται και την ίδια καταγωγή και την αγάπη τους για τα Τρίκαλα.

Η σχέση τους μέτρα επτά μήνες, ενώ το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έχει ήδη περάσει στο επόμενο στάδιο αυτό της συγκατοίκησης με τους δύο ερωτευμένους να μοιράζονται όλο και περισσότερο χρόνο.

Η σύντροφος του Κώστα Καραφώτη, Κάτια – Νανά εκτός από την αγάπη της για την γυμναστική, έχει και καλλιτεχνική φλέβα, ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό την διάδοση τους.

Το ζευγάρι έκανε Πρωτοχρονιά στο Μιλάνο, όπου και πόζαρε από το ίδιο σημείο στους δρόμους της πόλης, προδίδοντας έτσι στα social media το κοινό τους ταξίδι!

Κώστας Καραφώτης: «Είχα πρόταση για το Survivor – το reality κομμάτι είναι πάντα αυτό που με αγχώνει»

Ο Κώστας Καραφώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Status του Astra TV . Αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση για να πάει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά αρνήθηκε γιατί το κομμάτι της ίντριγκας τον άγχωνε.

«Είχα πρόταση και από το Survivor. Ήταν τόσο καλό το boost της δημοφιλίας των ανθρώπων που πήγαν, που αυτό ήταν το «τυρί» για μένα πιο πολύ. Γιατί το ήθελα, μου άρεσε αυτό. Θα μπορούσα να πάρω μια μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα ας πούμε. Αλλά σε μια δεύτερη σκέψη, το reality κομμάτι είναι πάντα αυτό που με αγχώνει».

Θα του άρεσε να συμμετέχει σε μια νέα εκδοχή του Fame Story

«Θα ήταν μια πολύ ευχάριστη επιστροφή, νομίζω ότι θα μου ταίριαζε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να πω την αλήθεια μου εκεί, στα παιδιά και όσο μπορώ να τους βοηθήσω για να συνεχίσουν»