Κώστας Καζάκας: «Ο έρωτας του Μπουκουράν και της Πένης έχει μια αλήθεια»

19 Μαρτίου 2022 20:15

Κώστας Καζάκας: «Ο έρωτας του Μπουκουράν και της Πένης έχει μια αλήθεια»

Ο Κώστας Καζάκας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την εμπειρία του από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στη σειρά του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Κώστας Καζάκας: «Ο έρωτας του Μπουκουράν και της Πένης έχει μια αλήθεια».

Η επιστροφή από την Κύπρο τον βρήκε στην αρχή της οικονομικής κρίσης. Οπότε επέστρεψε και συνέχισε να δουλεύει εκεί.

«Ήρθα Ελλάδα το 2008, αμέσως μετά ξεκίνησε η κρίση. Οι τηλεοπτικές σειρές γίνονταν με δύο ηθοποιούς και δύο παιδάκια. Οι παραστάσεις χαμήλωσαν τα μπάτζετ, άρα και τους ηθοποιούς. Οπότε γύρισα ξανά πίσω στην Κύπρο. Ώσπου τον Μάρτη του 2021 μου τηλεφώνησε ο Μιχάλης Ρέππας για να μου πει για τη σειρά. Πέρα από την Ελισάβετ, που έχουμε σχέση καρμική, θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη και τον Θανάση. Γιατί θα μπορούσαν, κάλλιστα, να βρουν έναν αναγνωρίσιμο Έλληνα ηθοποιό για το ρόλο του Μπουκουράν». Δήλωσε ο Κώστας Καζάκας.

«Εκτίμησα πολύ που με έφεραν και έζησα πάρα πολύ όμορφα. Εκτός του ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να δω παλιούς φίλους. Πηγαίνω στο γύρισμα πολύ χαρούμενος».

Κώστας Καζάκας: «Ο έρωτας του Μπουκουράν και της Πένης έχει μια αλήθεια»

Ο έρωτας του Μπουκουράν με την Πένη έγινε γρήγορα από τα πρώτα trend στα social media

«Μου το έλεγαν τα παιδιά που δουλεύουν στη σειρά από την αρχή, ότι ο Μπουκουράν θα γίνει viral. Δεν το περίμενα. Τελικά, αυτός ο έρωτας, παρότι παράνομος και σε μεγάλη ηλικία, επειδή έχει μια αλήθεια, άγγιξε μεγάλους και μικρούς. Ίσως επειδή δεν τον βλέπουν πια από τη μαμά και τον μπαμπά».

Πρόσφατα είχε μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη για την επιτυχία της σειράς και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Όπως είπε αρχικά, δεν είχε καμία αμφιβολία για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά. Αφού είχε εμπιστοσύνη στο «αχτύπητο» συγγραφικό δίδυμο Παπαθανασίου-Ρέππα. Ωστόσο, πρόσθεσε πως δεν περίμενε την επιτυχία και την αγάπη που θα δεχόταν ο έρωτας του Μπουκουράν και της Πένης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει θέμα με τις ερωτικές σκηνές. Δεν της είναι εύκολο. Επειδή με ήξερε μπόρεσε και λειτούργησε καλά, ένιωσε ασφάλεια».