Κώστας Καζάκος: «Η ταινία Κοντσέρτο για πολυβόλα έγινε αφορμή να γνωριστώ με την Τζένη Καρέζη»

27 Ιουνίου 2021 17:15

Κώστας Καζάκος: «Η ταινία Κοντσέρτο για πολυβόλα έγινε αφορμή να γνωριστώ με την Τζένη Καρέζη»

Ο Κώστας Καζάκος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για την ζωή του μέχρι να ασχοληθεί με την υποκριτική, τη γνωριμία του με την Τζένη Καρέζη και την υποτιθέμενη κόντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Κώστας Καζάκος: «Η ταινία Κοντσέρτο για πολυβόλα έγινε αφορμή να γνωριστώ με την Τζένη Καρέζη».

«Δεν είχα το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός. Τυχαία ήταν η κατάληξή μου. Από πολύ μικρός ήθελα να γίνω φιλόλογος, ήταν το όνειρό μου, διάβαζα κι έγραφα. Πριν ήθελε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από την ασφάλεια κι εγώ δεν μπορούσα να το έχω γιατί ήμασταν κυνηγημένοι, ο πατέρας μου ήταν ήδη σε εξορία. Αυτό που έπεσε το ρολό κι έκλεισε η πορτάρα στα Προπύλαια δεν έχει φύγει ποτέ. Ήταν βασανιστικό πολύ».

«Πήγαινα σε νυχτερινό σχολείο γιατί δούλευα το πρωί από τα 13 μου. Έφευγα από τις 6 το πρωί το πρωί σε εργοστάσια, σε χαμαλίκια σε 40 δουλειές. Ό,τι λάχαινε για να έχουμε μεροκάματο».

Η γνωριμία με την Τζένη Καρέζη και η κοινή τους ζωή

«Η ταινία Κοντσέρτο για πολυβόλα έγινε αφορμή να γνωριστώ με ένα άτομο που με γέμισε τότε και περάσαμε 26 χρόνια μαζί και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και κοινή ζωή και κάναμε ένα παιδί. Ήταν μία πληρότητα».

«Καμία κόντρα δεν υπήρχε. Δεν είχαν κοινό τόπο σε τίποτα μόνο που ήταν συμμαθήτριες στο Εθνικό. Δεν είχαν κοινό τόπο για να υπάρχει κόντρα. Άλλη πορεία η μία, άλλη πορεία η άλλη. Η μία χειριζόταν τη δουλειά της με έναν τρόπο, η άλλη με εντελώς άλλο. Δεν δουλεύανε στο ίδιο… χωραφάκι»». Είπε για την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Γνωριζόμασταν και απλά συντρώγαμε μερικές φορές πριν χωρίσουν με την Αλίκη. Φιλία δεν είχαμε, δεν υπήρχε επίσης κοινός τόπος».

https://youtu.be/dIK4kOxuVqg