Κώστας Κοκκινάκης: «Όσοι ψηφίζετε στο ‘Survivor All Star’ να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Φεβρουαρίου 2023 11:23

O Κώστας Κοκκινάκης εξέφρασε την άποψη ότι όσοι στέλνουν μηνύματα για την ψηφοφορία του «Survivor All Star», χάνουν τα λεφτά τους.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος συμμετείχε σε παλαιότερο «Survivor» προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έκπληξη στους υπόλοιπους παίκτες όπως και στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Κοκκινάκης σχολίασε τα όσα συνέβησαν γράφοντας αρχικά: «Ευτυχώς γλύτωσες κι εσύ Κώστα. Κανονικά θα πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που θέλουμε να σωθούν για να γυρίσουν πίσω».

Και ακολούθησε δεύτερο μήνυμα: «Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας, καλύτερα πάρτε να φάτε ένα σουβλάκι με τζατζίκι».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που άκουσε το όνομά του από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό τη στιγμή της αποχώρησης. Ο παίκτης αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του «Survivor All Star» και σίγουρα η απουσία του θα είναι αισθητή.

Όπως ιδιαίτερη αίσθηση έκανε και ο τρόπος με τον οποίο ζήτησε να αποχωρήσει. Ο πειρατής αμέσως μετά την ανακοίνωση του Λιανού είπε πως δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση και θέλει να αποχωρήσει άμεσα. Αφού ο Λιανός του επέστρεψε να αποχωρήσει και να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του, εκείνος τους είπε να μείνουν στη θέση τους και δεν θέλει κανέναν.

Οι περισσότεροι Μαχητές ξαφνιάστηκαν. Χαρακτηριστική φιγούρα ο Τάκης Καραγκούνιας που ξέσπασε σε κλάματα. Ενώ ο Μάριος Πρίαμος με τον οποίο λίγο νωρίτερα είχε ανταλλάξει βαριές κουβέντες, είχε σκύψει το κεφάλι και κοίταζε το έδαφος μη θέλοντας να πιστέψει αυτή την εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα, το τελευταίο αγώνισμα του «Survivor All Star» ήταν αρκετά σκληρό με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί. Ο αγώνας έφτασε μέχρι το 8-6 με τους Μπλε να έχουν προβάδισμα και να θέλουν μόλις δύο νίκες για να φάνε τις πίτσες. Οι παίκτες που θα σημάδευαν για να πάρουν τους δύο πόντους ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Μάριος Πρίαμος.

Τυχαία οι δύο παίκτες αντιλήφθηκαν στο σημείο εκείνο ότι έχουν τραυματιστεί και δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, χωρίς την απαραίτητη άδεια από γιατρό. Οι Μαχητές θεώρησαν ότι το κάνουν για να αποφύγουν την ήττα και προτίμησαν να αποχωρήσουν. Για πρώτη φορά δεν ολοκληρώθηκε αγώνας.