Κώστας Κόκλας: «Έχω κάνει δύο γάμους και 5, 6 σχέσεις» – Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Συντάκτης: Newsroom

9 Δεκεμβρίου 2022 17:15

Κώστας Κόκλας: «Έχω κάνει δύο γάμους και 5, 6 σχέσεις» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν Κώστας Κόκλας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Τελειώνει ο έρωτας; Χαίρομαι όταν βλέπω μεγάλους ανθρώπους να ερωτεύονται και να το ζούνε… Είναι πηγή ενέργειας… Γενικά κάνουμε μία ζωή πολύ απαιτητική. Τα ωράρια είναι ατελείωτα. Δεν είναι εύκολο να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μου αρέσει η συντροφικότητα. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις κι έχω αφιερώσει χρόνο στις γυναίκες που γνώρισα κι αγάπησα. Μου αρέσει να σχεδιάζουμε πράγματα μαζί. Το ήθελα στο πλαίσιο της συγκατοίκησης, κοινή ζωή και κανονικά στο σπίτι μαζί να τα μοιραζόμαστε όλα. Είναι κομμάτια της ζωής, τα οποία ολοκληρώνεις ενδεχομένως. Μπορεί να το έκανα αρκετά αυτό και τώρα η ζωή να έχει άλλες ανάγκες από εμένα. Να αφιερώσω πιο πολύ χρόνο στον Κώστα και στη δουλειά; Ενδεχομένως επειδή είμαι Δίδυμος με Δίδυμο κι είναι διάφορα κομμάτια. Άλλος στη δουλειά», είπε ο Κώστας Κόκλας.

Μάλιστα, όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε, αν είναι σταθερός στις σχέσεις του, ο Κώστας Κόκλας απάντησε: «Πάρα πολύ. Έχω κάνει δύο γάμους και 5, 6 σχέσεις. Γιατί το συζητάς τώρα; Έτσι καινούργια πράγματα να λέμε».

Κώστας Κόκλας: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να κρατήσει οικογένεια»

Κώστας Κόκλας: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να κρατήσει οικογένεια»

Ο Κώστας Κόκλας ήταν ο χθεσινός καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τις φετινές του καλλιτεχνικές συνεργασίες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό του από την Κατερίνα Σούλη.

«Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να κρατήσει οικογένεια. Η απουσία είναι μεγάλο κομμάτι, πρέπει και ο άλλος να μοιραστεί πράγματα μαζί σου. Το καλύτερο είναι να είσαι ξεκάθαρος. Με την Κατερίνα έχουμε κρατήσει πολύ καλή σχέση».

«Υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, για έναν άνθρωπο που τον είχες επιλέξει στη ζωή σου, να του εμπιστευτείς πράγματα. Έχεις κάνει ένα παιδί μαζί του, δεν έχω πάψει να αποδεικνύω ότι κάθε μέρα είμαι εκεί».

Προτιμά να είναι μόνος πια

«Γι΄αυτό δεν έχω σχέση, έχω κάνει δύο γάμους, έχω το παιδί μου. Σχέση δεν θα ήθελα να κάνω και να βάλω έναν άνθρωπο σε αυτή τη διαδικασία, μία δυο φορές που το έκανα ήταν λάθος, πρέπει να είσαι εσύ έτοιμος και μετά να βάλεις τον άλλον στη διαδικασία. Τελευταία φορά που ήμουν σε σχέση ήταν ο γάμος μου. Είχα φλερτ, μου αρέσουν τα κορίτσια. Τώρα πια όμως περνάω καλά μόνος μου» δήλωσε.