Κώστας Κόκλας: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να κρατήσει οικογένεια»

4 Φεβρουαρίου 2022 09:40

Κώστας Κόκλας: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να κρατήσει οικογένεια»

Ο Κώστας Κόκλας ήταν ο χθεσινός καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τις φετινές του καλλιτεχνικές συνεργασίες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό του από την Κατερίνα Σούλη.

Κώστας Κόκλας: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να κρατήσει οικογένεια».

«Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να κρατήσει οικογένεια. Η απουσία είναι μεγάλο κομμάτι, πρέπει και ο άλλος να μοιραστεί πράγματα μαζί σου. Το καλύτερο είναι να είσαι ξεκάθαρος. Με την Κατερίνα έχουμε κρατήσει πολύ καλή σχέση».

«Υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, για έναν άνθρωπο που τον είχες επιλέξει στη ζωή σου, να του εμπιστευτείς πράγματα. Έχεις κάνει ένα παιδί μαζί του, δεν έχω πάψει να αποδεικνύω ότι κάθε μέρα είμαι εκεί».

Προτιμά να είναι μόνος πια

«Γι΄αυτό δεν έχω σχέση, έχω κάνει δύο γάμους, έχω το παιδί μου. Σχέση δεν θα ήθελα να κάνω και να βάλω έναν άνθρωπο σε αυτή τη διαδικασία, μία δυο φορές που το έκανα ήταν λάθος, πρέπει να είσαι εσύ έτοιμος και μετά να βάλεις τον άλλον στη διαδικασία. Τελευταία φορά που ήμουν σε σχέση ήταν ο γάμος μου. Είχα φλερτ, μου αρέσουν τα κορίτσια. Τώρα πια όμως περνάω καλά μόνος μου» δήλωσε.