Κώστας Μαρτάκης: «Φλερτάρω με την τηλεόραση – Θέλω να κάνω κάτι να περνάω καλά»

9 Δεκεμβρίου 2021 09:40

Κώστας Μαρτάκης: «Φλερτάρω με την τηλεόραση - Θέλω να κάνω κάτι να περνάω καλά»

Στο The 2Night Show βρέθηκε χθες το βράδυ ο Κώστας Μαρτάκης. Μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θυμήθηκε την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό μέσα από το talent show Dream Show.

Κώστας Μαρτάκης: «Φλερτάρω με την τηλεόραση – Θέλω να κάνω κάτι να περνάω καλά».

Το όνομά του ήταν στη λίστα με τους πιο σέξι άντρες στον κόσμο

«Δεν φανταζόμουν ότι θα με ψηφίσει κόσμος για να είμαι στους 25 πιο σέξι άνδρες στον κόσμο. Ήμουν στον 19. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι από κάτω μου είχα τον Ενρίκε Ινγκλέσιας. Άρα κάτι κάνω καλά!

Πολλές φορές μαλώνω τους φίλους μου. Είναι διαφορετικό το ωραίο και άλλο το γοητευτικό. Έχω γνωρίσει τη Μόνικα Μπελούτσι με τον προηγούμενο άντρα της, ήταν τόσο γοητευτικός που δεν είναι και τόσο όμορφος. Κάποια στιγμή με κέρδισε εκείνος, σε κέρδιζε με την ομιλία του.

Η εμφάνισή μου με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου ώστε να ανοίξουν οι πόρτες όμως όσο εύκολα άνοιξαν τόσο άκουγα πολύ στις αρχές “ωραίος είναι αλλά δεν τραγουδάει”.

Δούλεψα παραπάνω για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω»

Για την πρόταση που είχε για το Love It

«Έπεσε σαν ιδέα, βρεθήκαμε με την Ιωάννα, μιλήσαμε αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω τηλεοπτικά. Θέλω να περνάω καλά με την ομάδα. Με τη συγκεκριμένη ομάδα δεν θα ήμουν αυτό που ήθελα να είμαι, θα ήμουν περιττό στοιχείο. Γενικά με τον ΣΚΑΪ κάνω συζητήσεις για διάφορα projects. Φλερτάρω με την τηλεόραση. Θέλω να κάνω κάτι να περνάω καλά.

Στα Καλημερούδια ήμασταν τόσο ωραία παρέα όλη η ομάδα. Πηγαίναμε σαν να ήταν πενταήμερη» είπε.

Η εμπειρία του από τις γυναικείες φυλακές της Θήβας

«Στις γυναικείες φυλακές στη Θήβα ήταν μια  μοναδική εμπειρία. Οι γυναίκες αυτές έχουν δικαίωμα στη μουσική. Μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά στον άνθρωπο οπότε όταν μου έκαναν την πρόταση είπα κατευθείαν το ναι»

https://youtu.be/ziokEiTLw1g