Κώστας Μαρτάκης: Κεντρικό πρόσωπο της Ralph Lauren από σπόντα

Δημοσιεύθηκε: 22 Ιουλίου 2021 16:00
Κώστας Μαρτάκης: Κεντρικό πρόσωπο της Ralph Lauren από σπόντα

Δεν είναι καθόλου συνηθισμένο και σίγουρα διόλου εύκολο ένας τραγουδιστής από μια μικρή χώρα και αγορά να γίνεται κεντρικό πρόσωπο μιας παγκόσμιας φίρμας.

Ο Κώστας Μαρτάκης όμως, έφτασε να γίνει, πραγματικότητα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μία φίλη του πόσταρε ένα story στο Instagram.

Με εκείνον που φορούσε το συγκεκριμένο brand, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή της διευθύντριας Marketing στην Αμερική.

Αμέσως, λοιπόν, εξέφρασε το ενδιαφέρον και ταξίδεψαν μέσα στην καραντίνα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Σικελία.

Αυτό το μήνα μάλιστα θα αποχωρήσει ξανά για να συνεχίσουν τα γυρίσματα και οι φωτογραφίσεις για την καμπάνια.

Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, τη συνεργασία του με τη διεθνή μάρκα Ralph Lauren, αλλά και με την Jennifer Lopez.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, λοιπόν, αυτή την περίοδο βρίσκεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία, όπου γίνονται τα γυρίσματα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου μόδας.

Η έκπληξη, όμως, δεν είναι ότι ο Κώστας Μαρτάκης είναι το κεντρικό πρόσωπο της Ralph Lauren, αλλά πώς τον βρήκαν για αυτή τη συνεργασία.

Ο τραγουδιστής ανέφερε κι ένα “αστείο” περιστατικό κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, όπου εκείνος καθόταν συνέχεια σε μία καρέκλα με τα υπόλοιπα μοντέλα να είναι γύρω του.

Τότε σε ένα διάλειμμα ρώτησε τον φωτογράφο γιατί κάθεται συνέχεια, εκείνος του απάντησε επειδή είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Του έφυγε ένα βάρος ξαφνικά, αφού νόμιζε ότι καθόταν επειδή ήταν ο πιο “γέρος” με τα εγγόνια του τριγύρω.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως, ο Μαρτάκης που είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως μοντέλο, όπου και τον ανακάλυψε στα πρώτα βήματα του ο Ηλίας Ψινάκης και τον έβαλε στον δρόμο του τραγουδιού.

θυμήθηκε αρκετά γρήγορα τα «πατήματα» του και δεν είχε κανένα πρόβλημα να σταθεί μπροστά στον φακό.

Βέβαια, όπως αστειευόταν κι ο ίδιος στους φίλους και συνεργάτες του, «όλα αυτά τα χρόνια, και μοντέλο που δεν ήμουν, τόσες φωτογραφήσεις για μαγαζιά, δίσκους και παρουσιάσεις που έκανα, δεν σταμάτησα και ποτέ να ποζάρω.

Αν και το να είσαι μοντέλο που να αναδεικνύεις τα ρούχα είναι πολύ διαφορετικό από το να δείχνεις το βλέμμα σου για μια αφίσα ενός νυχτερινού μαγαζιού.

Αλλά μην με βάλετε να διαλέξω τι μ’ αρέσει περισσότερο, ούτε να σας πω τι με δυσκολεύει περισσότερο».

Ο Κώστας Μαρτάκης πέρα από τη συνεργασία του με τη Ralph Lauren τόνισε ότι θα κάνει κάποιες εμφανίσεις το καλοκαίρι.

Ενώ το νέο του τραγούδι θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για το Survivor, αλλά πιστεύει ότι δε θα αντέξει γι’ αυτό δεν πάει.

Ο τραγουδιστής επίσης αναφέρθηκε για την στιγμή που γνώρισε την Jennifer Lopez κι όταν εκείνη τον κάλεσε στο τραπέζι της, αφού τον ήθελε να κάνει το open act σε συναυλία της.