Κώστας Μαρτάκης: «Μου έβαλαν τρικλοποδιές, αλλά αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, δουλεύω σκληρά και τίμια και πορεύομαι…»

Δημοσιεύθηκε: 25 Νοεμβρίου 2021 09:50
Κώστας Μαρτάκης: «Μου έβαλαν τρικλοποδιές, αλλά αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, δουλεύω σκληρά και τίμια και πορεύομαι...»

Ο Κώστας Μαρτάκης σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό You, έκανε λόγο για τον χώρο του θεάματος και τον πόλεμο που δέχτηκε από κάποιους που δεν τον ήθελαν.

Κώστας Μαρτάκης: «Μου έβαλαν τρικλοποδιές, αλλά αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, δουλεύω σκληρά και τίμια και πορεύομαι…».

Advertisement

«Νομίζω ο χώρος μας είναι αυτός που προβάλλει πιο πολύ αυτό που λέμε «αυτός μπορεί, ο άλλος δεν μπορεί”. Ο κόσμος έχει το κριτήριο και αποφασίζει μόνος του ποιος του αρέσει και ποιος όχι. Βλέπουμε ότι μεγάλες καριέρες εξαφανίζονται, γιατί ο κόσμος βλέπει ότι είναι ψεύτικες, και μικρά ταλέντα απογειώνονται γιατί το κοινό θέλει να τα απογειώσει» δήλωσε ο Κώστας Μαρτάκης.

Δέχτηκε πόλεμο – Προσπάθησαν να τον αποτρέψουν για να μην συνεχίσει

«Το σκέφτηκαν άλλοι για μένα, άνθρωποι που μπορεί να μην με ήθελαν στον χώρο, που μου έβαλαν τρικλοποδιές, που μου έκαναν εμπάργκο! Αλλά επειδή δεν ακούω γενικά, δουλεύω πολύ, προγραμματίζομαι και οργανώνομαι. Και φυσικά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Αργυρός, ο Ιακωβίδης, ο Σταν για να το κάνω κι εγώ, δεν το σκέφτηκα ποτέ. Φυσικά αφουγκράζομαι τι γίνεται γύρω μου. Αλλά δεν αντιγράφω ποτέ και κάνω πάντα αυτό που λέει η ψυχή μου! Δεν υπήρξα ποτέ αντιγραφή. Και θέλω να το πω αυτό, παρόλο που στην αρχή της καριέρας μου με χαρακτήρισαν αντιγραφή του Σάκη. Νομίζω ότι το απέδειξα αυτό! Αγωνίζομαι, αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, δουλεύω σκληρά και τίμια και πορεύομαι…».

Advertisement