Ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων είναι ο Κώστας Μπακογιάννης: H μαμά Ντόρα «λιώνει» στην αγκαλιά του (φωτογραφία+βίντεο)

Πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα για τη σαρωτική επέλαση της Ν.Δ. και ήδη ο δήμος Αθηναίων έγινε γαλάζιος. Μετά την ευρεία νίκη του στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Κώστας Μπακογιάννης, που αναλαμβάνει εφεξής τον δημαρχιακό «θώκο» της πρωτεύουσας, ευχαρίστησε οικογένεια, φίλους και συνεργάτες, και φυσικά τους πολίτες της Αθήνας, για τη συνεισφορά τους στη μεγάλη νίκη.

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Πολιτικός πολιτισμός

Αυτό, όμως, που εξίταρε ήδη είναι ότι ο ευχαρίστησε και όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους, με εξαίρεση τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, για την έντιμη πολιτική διαμάχη τους.

Είναι σαφές ότι αντιλαμβάνεται πως η διοίκηση του δήμου απαιτεί συνεννόηση και συναίνεση μεταξύ αντιπάλων πολιτικών δυνάμεων. Ο ίδιος επιδιώκει «πολιτικό πολιτισμό» και είναι ευνόητο το γιατί.

 

Τα συγχαρητήρια της μαμάς Ντόρας Μπακογιάννη

Με την ενσωμάτωση στο 82,08%, ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πρώτος στη μάχη του δήμου Αθηναίων και η μαμά Ντόρα Μπακογιάννη τον καμαρώνει στο μάξιμουμ.

Με 42,7% από τον πρώτο γύρο, ο Κώστας Μπακογιάννης προφανώς θα κάνει «περίπατο» και την επόμενη Κυριακή. Αναπόφευκτα και φουλ συγκινημένη, η Ντόρα Μπακογιάννη «έλιωσε» στην αγκαλιά του, λέγοντάς του «συγχαρητήρια αγόρι μου»! l Τρελή από χαρά και η αδελφή του, Αλεξία, που πανηγύρισε με τη σειρά της (βλ. ακόλουθο βίντεο).  Σιδεροκέφαλος!

Ντονατέλλα Αδάμου

Ντόρα Μπακογιάννη: «Λιώνει» στην αγκαλιά του γιου της! «Συγχαρητήρια αγόρι μου»!