Κώστας Νικούλι – Δανάη Παππά: η «ανάσταση» του Πετρή και η οσκαρική Μανταρίνα

29 Ιανουαρίου 2022 16:30

Κώστας Νικούλι - Δανάη Παππά: η «ανάσταση» του Πετρή και η οσκαρική Μανταρίνα

Η Δανάη Παππά και ο Κώστας Νικούλι έχουν μια ολέθρια σχέση στον Σασμό που καταλήγει σε παράλογο μίσος και σε θάνατο. Βρέθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησαν για τις εξελίξεις της σειράς και για την προσωπική τους ζωή. Ενώ έκαναν ιδιαίτερη αναφορά σε μια πολύ καλή ηθοποιό του Σασμού, την Μανταρίνα.

Κώστας Νικούλι – Δανάη Παππά: η «ανάσταση» του Πετρή και η οσκαρική Μανταρίνα.

Ο Κώστας Νικούλι έχει πεθάνει δύο φορές τηλεοπτικά αυτή την εβδομάδα. Μία στη σειρά «42 βαθμοί Κελσίου» και μία στον Σασμό. Οπότε με χιούμορ αναφώνησε: «Κάποιος να γράψει μια σειρά που ανασταίνομαι». Όσο για το αν θα τον ξαναδούμε στον Σασμό σε επόμενα επεισόδια είπε: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι καινούριο. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις αλλά δεν ξέρουμε ακόμα».

«Μας βασανίζει λίγο ο Πέτρος, ειδικά τη Θοδώρα. Της αξίζει». Δήλωσε η Δανάη Παππά, που έχει καταφέρει σε μισή τηλεοπτική σεζόν να κάνει το κοινό να μισήσει το κορίτσι του Τατουάζ.

Για τον τρόπο που φέρθηκε ο Αστέρης όταν παραδόθηκε στην Ασυνομία

«Προφανώς επειδή είναι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιεί όπλα και είδε αυτό που έγινε μπροστά στα μάτια του και επειδή είχε μια καλύτερη σχέση με τον Πέτρο και πίστευε ότι δεν ήταν ο δολοφόνος του Στεφανή, νομίζω ότι το έκανε σαν εξιλέωση. Για τις τύψεις που είχε». Είπε ο Κώστας Νικούλι, και η Δανάη Παππά συμπλήρωσε: «Το παίρνει πάνω του, είναι σαν δικαίωση για τον Πετρή».

Η σκηνή που τους δυσκόλεψε

«Μία δύσκολη σκηνή ήταν όταν της επιτέθηκα και μετά στη σκηνή με τη μηχανή», είπε ο Κώστας Νικούλι, ενώ δεν είδε το επεισόδιο της κηδείας γιατί: «Θα ήθελα να πάρω απόσταση. Αυτό που δεν ήθελε να γίνει ο Αστέρης, έγινε τελικά».

Η Μανταρίνα έκλεψε την παράσταση στην κηδεία του Πετρή και οι χρήστες των social media θρήνησαν μαζί της

«Το σκυλί παίρνει εντολές από τον εκπαιδευτή του. Το δύσκολο είναι ότι χρειάζεται χρόνος για να συντονίσουμε τη δράση με τον σκύλο. Ένα πράγμα που μου είχε πει ο εκπαιδευτής είναι ότι δεν είναι λούτρινο. Τη Μανταρίνα τη λένε Ιβάν και είναι αρσενικό». Είπε ο Κώστας Νικούλι για τη σχέση που ανέπτυξε με τον αξιαγάπητο σκύλο.

Ο γάμος της Θοδώρας με τον Γιώργη

«Αυτό θα απαλύνει τον πόνο της οικογένειας». Είπε η Δανάη Παππά για τον Άγγελο που μπαίνει στην οικογένεια των Βρουλλάκηδων.

«Η Θοδώρα δεν ανέχεται πολλά πολλά και τώρα που το κάνει είναι γιατί πονάει για τον Πέτρο και καταλαβαίνει την αντίδραση του Γιώργου. Δεν θα αντέξει και πολύ. Στέκεται ξανά στα πόδια της και επιστρέφει με άλλη δυναμική και άλλη ενέργεια και αυτό το βλέπει ο Γιώργος».

https://www.youtube.com/watch?v=tTlqEQ7Eqck

Η Δανάη Παππά αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη: «Για κάποιον λόγο ο ένας σπρώχνει τον άλλον. Τι να πω γι αυτόν τον άνθρωπο…». Ενώ και ο Κώστας Νικούλι μίλησε πολύ τρυφερά για τη σύντροφό του, Κατερίνα: «Είμαστε δύο χρόνια μαζί. Είναι ηθοποιός και σκηνοθετεί και είναι και καθηγήτρια γερμανικών. Είναι πολυτάλαντη. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που παίζαμε μαζί. Θα έκανα κάτι μαζί της τηλεοπτικά, είναι αξιόλογη, τρομερή, θα ήταν δώρο».

Παράλληλα ρωτήθηκε και απάντησε για την καταγωγή του:«Ποτέ δεν το έκρυψα, το έλεγα από την αρχή. Δεν μου είπε κανείς να αλλάξω το επίθετό μου. Ήταν δική μου επιλογή. Όταν τελείωσαν κάποια γυρίσματα που είχα κάνει, με πήρε η παραγωγός και μου λέει πώς θα σε βάλουμε στους τίτλους,  “Νικούλι ή Νικούλης”. Το σκέφτηκα και είπα “Νικούλι”. Δεν μπορεί κανείς να σου πει τι είσαι. Είμαι και τα δύο και πολλά άλλα. Κανείς δεν μπορεί να μου κόψει το δικαίωμα να είμαι ό,τι θέλω».