Κώστας Σόμμερ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 15:11

Κώστας Σόμμερ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ο Κώστας Σόμμερ θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας καθώς η σύζυγός του Βαλεντίνη Παπαδάκη διανύει τον πέμπτο μήνα της δεύτερη εγκυμοσύνης της.

Ο Κώστας Σόμμερ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το ευτυχές γεγονός.

«Έχουμε μια πολύ μεγάλη τύχη και ευλογία με τον γιο μας, Ιάσονα, ο οποίος μας έχει δέσει πολύ και μας έχει προσφέρει τεράστια χαρά. Μας έκανε να νιώσουμε τι σημαίνει οικογένεια γιατί αν δε το ζήσεις, δεν το καταλαβαίνεις. Επιθυμούσαμε να αποκτήσουμε ακόμη ένα παιδί, αν και συνέβη νωρίτερα απ΄ ότι θέλαμε».

«Ήμουν στο μαγαζί της γυναίκας μου και μου λέει, «Να σου πω, κοίτα αυτό» και μου βγάζει το τεστ. Της λέω, «όντως;» Έχω γίνει πολύ συναισθηματικός με αυτό το κομμάτι, από την πρώτη κιόλας εγκυμοσύνη. Συγκινήθηκα πολύ».

«Το χαιρόμαστε πάρα πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι μας. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να είναι σχεδόν δυο χρόνια σερί έγκυος. Ήθελε το καλοκαίρι αυτό να το ζήσει πιο ξέγνοιαστα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτά είναι χαρούμενα νέα. Διανύει τον πέμπτο μήνα και περιμένουμε κοριτσάκι».

«Θέλει μεγάλη προσπάθεια και κάποιου είδους προετοιμασία, ώστε να μη νιώσει παραμελημένος ο Ιάσονας. Η Βαλεντίνη θα αφοσιωθεί λίγο παραπάνω στο βρέφος, οπότε θέλει ένα φιλτράρισμα ώστε να μη νομίζει ο Ιάσονας ότι η Βαλεντίνη τον έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα. Θα συμβάλω πολύ. Ασχολούμαι ήδη με τον Ιάσονα σε μεγάλο βαθμό και βοηθάω. Θα του μεταφέρουμε την αίσθηση ότι είμαστε ομάδα» είπε στο περιοδικό Hello.

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους σε λίγους μήνες. Ενώ διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της κοινής τους ζωής

Μάλιστα προχώρησαν και σε μια επιπλέον αποκάλυψη στην κοινή τους συνέντευξη σ το περιοδικό Οκ. Αφού όπως είπαν το μωρό που θα γεννηθεί είναι κοριτσάκι. Έτσι θα χαρίσουν στον γιο τους Ιάσονα μια μικρή αδερφούλα. Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ήθελαν να μεγαλώσει η οικογένειά τους σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους. Όμως δεν περίμεναν αυτό να συμβεί τόσο γρήγορα.

Η Βαλεντίνη διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της

«Ήθελαν πολύ να έχουν μια μεγάλη οικογένεια, ωστόσο δεν περίμεναν πως η δεύτερη εγκυμοσύνη θα τους χτυπήσει τόσο νωρίς την πόρτα. Είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι με αυτήν την εξέλιξη», λένε οι φίλοι τους.

«Αν και μόλις 11 μηνών, ο γιος τους, Ιάσονας περπατάει μόνος του, μιλάει στον κόσμο και γενικά δείχνει να είναι πολύ αυτόνομο παιδί».

Σε παλιότερη συνέντευξη είχαν εκφράσει την επιθυμία για ένα δεύτερο παιδάκι

Ο Κώστας Σόμμερ ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ του ζευγαριού. Γιατί η πατρότητα και η μητρότητα είναι ένας «ρόλος ζωής». «Το παιδί πρέπει να δει ένα ζευγάρι αγαπημένο, αυτά του διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του».

«Δόξα τον Θεό, τη λατρεύω την πεθερά μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί αν δεν είναι καλά οι δύο οικογένειες, αυτό θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι» τόνισε επίσης ο Κώστας Σόμμερ.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχοντας μεγαλώσει με μια αδερφή, δηλώνει πως θα ήθελε το παιδί της να έχει και αυτό ένα αδερφάκι: «Είναι πολύ σημαντικό, είναι ωραίο να ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ μόνος».