Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Συντάκτης: Newsroom

6 Αυγούστου 2022 09:10

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους σε λίγους μήνες. Ενώ διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της κοινής τους ζωής

Μάλιστα προχώρησαν και σε μια επιπλέον αποκάλυψη στην κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό Οκ. Αφού όπως είπαν το μωρό που θα γεννηθεί είναι κοριτσάκι. Έτσι θα χαρίσουν στον γιο τους Ιάσονα μια μικρή αδερφούλα. Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ήθελαν να μεγαλώσει η οικογένειά τους σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους. Όμως δεν περίμεναν αυτό να συμβεί τόσο γρήγορα.

Η Βαλεντίνη διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της

«Ήθελαν πολύ να έχουν μια μεγάλη οικογένεια, ωστόσο δεν περίμεναν πως η δεύτερη εγκυμοσύνη θα τους χτυπήσει τόσο νωρίς την πόρτα. Είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι με αυτήν την εξέλιξη», λένε οι φίλοι τους.

«Αν και μόλις 11 μηνών, ο γιος τους, Ιάσονας περπατάει μόνος του, μιλάει στον κόσμο και γενικά δείχνει να είναι πολύ αυτόνομο παιδί».

Σε παλιότερη συνέντευξη είχαν εκφράσει την επιθυμία για ένα δεύτερο παιδάκι

Ο Κώστας Σόμμερ ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ του ζευγαριού. Γιατί η πατρότητα και η μητρότητα είναι ένας «ρόλος ζωής». «Το παιδί πρέπει να δει ένα ζευγάρι αγαπημένο, αυτά του διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του».

«Δόξα τον Θεό, τη λατρεύω την πεθερά μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί αν δεν είναι καλά οι δύο οικογένειες, αυτό θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι» τόνισε επίσης ο Κώστας Σόμμερ.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχοντας μεγαλώσει με μια αδερφή, δηλώνει πως θα ήθελε το παιδί της να έχει και αυτό ένα αδερφάκι: «Είναι πολύ σημαντικό, είναι ωραίο να ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ μόνος».

φωτογραφία: Instagram