Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 13:04

Ο Κώστας Σόμμερ θα γίνει σύντομα πατέρας για δεύτερη φορά με τον ηθοποιό χωρίς μέχρι στιγμής ο ίδιος ή η σύζυγος του να έχουν επιβεβαιώσει την είδηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΚ!, το ζευγάρι διανύει μία από τις ομορφότερες φάσεις της κοινής τους ζωής. Μάλιστα, ο φακός συνάντησε τον Κώστα Σόμμερ και τη Βαλεντίνη Παπαδάκη στη Σαντορίνη, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο τους, Ιάσονα.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχοντας μεγαλώσει με μια αδερφή, δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πως θα ήθελε το παιδί της να έχει και αυτό ένα αδερφάκι. «Είναι πολύ σημαντικό, είναι ωραίο να ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ μόνος» είχε πει χαρακτηριστικά.

Το περιοδικό ΟΚ! κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 6/8 με την εφημερίδα Τα Νέα!

Σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη ο Κώστας Σόμμερ είχε να βρεθείς την πατρότητα και στον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Στο μισό έργο ήταν χωρίς μπλουζάκι», τόνισε για την εμφάνιση του συντρόφου της και παραδέχτηκε πως τον θαύμαζε βλέποντας τον στην τηλεόραση.

«Στα 20 ήμουν ανώριμη πιστεύω στο τάιμινγκ», είπε η Βαλεντίνη πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να γνωριστούν.

«Το πότε είναι έτοιμος να κάνει κάποιος ένα παιδί το ξέρει μόνο ο ίδιος. Υπάρχει πότε το νιώθεις και πότε μπορείς εσύ ειδικά σαν άντρας να ανεβάσεις τα ποσοστά επιτυχίας του να κρατήσει αυτό το σπίτι»,