Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Τι απαντούν στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 15:30

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Τι απαντούν στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

O Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησαν στη εκπομπή «Ελένη» στο mega και αναφέρθηκαν στο γιο τους, στη σχέση τους αλλά και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

«Αν δεν ήταν ο Κώστας σε αυτήν την ηλικία ίσως και το μητρικό ένστικτο να μην μου έβγαινε» τόνισε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Ο Κώστας Σόμμερ ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ του ζευγαριού, γιατί η πατρότητα και η μητρότητα είναι ένας «ρόλος ζωής». «Το παιδί πρέπει να δει ένα ζευγάρι αγαπημένο, αυτά του διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του» πρόσθεσε.

«Δόξα τον Θεό, τη λατρεύω την πεθερά μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν δεν είναι καλά οι δύο οικογένειες, αυτό θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι» τόνισε επίσης ο Κώστας Σόμμερ.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχοντας μεγαλώσει με μια αδερφή, δηλώνει πως θα ήθελε το παιδί της να έχει και αυτό ένα αδερφάκι: «Είναι πολύ σημαντικό, είναι ωραίο να ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ μόνος».

Κώστας Σόμμερ: «Θεωρώ υπερβολή να λένε κάποιοι κόψτε το Super Mammy»

H κάμερα του «OPEN WEEKEND» συνάντησε τον Κώστα Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη Παπαδάκη σε βραδινή τους έξοδο.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά την προβολή της σειράς «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1.

«Όταν κάνεις μια δουλειά που έχει να κάνει με την έκθεση, το να βγάζεις ένα προϊόν, δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους.

Θεωρώ υπερβολή να φτάσουν σε σημείο κάποιοι άνθρωποι να λένε γιατί υπάρχει, κόφτε το. Αυτό νομίζω είναι λίγο φασισμός.

Αν δεν αρέσει σε εσένα, ο Μάρκος αρέσει σε μια μεγάλη μερίδα κόσμου κι από ότι δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης πήγε πάρα πολύ καλά.

Σε κάποιους δεν αρέσει, εννοείται δικαίωμά τους. Γνωρίζω κόσμο που δεν τους αρέσει το χιούμορ του Μάρκου, δεν μπορείς να πεις όμως κόφτε το, μην υπάρχει.

Υπάρχουν κι εμένα πολλά πράγματα που δεν μου αρέσουν. Γι’ αυτό υπάρχει το τηλεκοντρόλ και το πατάω και βλέπω κάτι που μου αρέσει.

Είναι πολύ μαγικό αυτό. Νομίζω όλοι ζούμε σήμερα σε μια δημοκρατική χώρα, πέθαναν οι πρόγονοί μας για να επιλέγουμε τι θέλουμε και τι μπορούμε να κάνουμε”.

«Το αν κάποια αστεία ήταν κάπως υπερβολικά για κάποιες μειονότητες το θεωρώ λίγο υπερβολή. Το χιούμορ πάντα πηγάζει από τέτοια πιστεύω.

Εστιάζεις κάπου και κάνεις ένα χιούμορ. Δεν πάει να πει ότι ο Μάρκος πιστεύει τέτοια πράγματα. Έχει δείξει ενεργά ότι στηρίζει πολύ ομάδες που υποτίθεται ότι τους ενόχλησε το χιούμορ του. Είναι σάτιρα. Αμα δεν σου αρέσει μη το δεις».