Κώστας Τσουρός: «Ε όχι και στις συνεντεύξεις… Όταν δεν ξέρεις καν τι σημαίνει συνέντευξη!»

25 Μαΐου 2021 18:15

Κώστας Τσουρός: «Ε όχι και στις συνεντεύξεις… Όταν δεν ξέρεις καν τι σημαίνει συνέντευξη!»

Ο Κώστας Τσουρός και η Ναταλία Γερμανού σχολίασαν μεταξύ τους στο Καλύτερα δε γίνεται τους διαδοχικούς σχολιασμούς των Μουτσινά και Παπανώτα για τα Ελληνικά που χρησιμοποιούν μερικές από τις παρουσιάστριες στην τηλεόραση.

Κώστας Τσουρός: «Ε όχι και στις συνεντεύξεις… Όταν δεν ξέρεις καν τι σημαίνει συνέντευξη!». Οι δυο τους ανέφεραν πως δεν ξέρουν να κάνουν σωστή χρήση της γλώσσας

Η Ναταλία Γερμανού, είπε: Μην τρελαθώ ότι θα συγκρίνουμε το Γωγουλίνι με τα ελληνικά που μιλάει η Ιωάννα Μαλέσκου. Ο Νίκος πάρα πολλές φορές έχει κοροϊδέψει πράγματα που βρίσκονται στον ΣΚΑΪ. Κι εγώ που θεωρώ καλή τον εαυτό μου στον χειρισμό της γλώσσας, έχω υποπέσει σε λάθη πάρα πολλές φορές στη ροή του λόγου. Η σύγκριση με ξένισε. Η Γωγώ κάνει καριέρα βασισμένη στη γλώσσα που πλάθει”.

Και ο Κώστας Τσουρός συνέχισε αναλόγως: “Υπάρχουν παρουσιάστριες σε κανάλια που κρίνουν εκπομπές που είναι στα ίδια κανάλια και κρίνουν τους συναδέλφους τους. Κι εμένα μου έχει τύχει μία παρουσιάστρια να μου πει ότι είμαι αδιάβαστος στις συνεντεύξεις! Ε όχι και στις συνεντεύξεις… Όταν δεν ξέρεις καν τι σημαίνει συνέντευξη! Το είχα στο μυαλό μου και μου ήρθε… Έχω περάσει από τρία κανάλια”.

Άραγε ποιες να είχαν στο μυαλό τους όταν τα έλεγαν αυτά οι δυο τους;