Κώστας Βουτσάς: «Δεν θέλω άλλο παιδί»

22 Νοεμβρίου 2018 20:05

Γεμάτος ενέργεια είναι ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος στα 87 του χρόνια εξακολουθεί να δίνει παραστάσεις, ενώ παράλληλα ετοιμάζει κάτι και για την τηλεόραση!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πάντως, ο οποίος στα 84 του χρόνια πήρε την απόφαση να κάνει παιδί, τόνισε στο περιοδικό «Λοιπόν», ότι δεν θα κάνει και δεύτερο.
Αναλυτικά:

Στην τηλεόραση θα κάνεις κάτι;
«Έχω κάποια κείμενα και αργότερα θα κάνω μια πρόταση, για κάποια σκετσάκια τα οποία θα λένε ‘Πώς να ξεκινήσετε τη μέρα σας χαρούμενοι με τον Κώστα Βουτσά’, θα κάνω δική μου εκπομπή. Έχω και το παιδικό θέατρο, που παίζω με την Αλίκη, τη γυναίκα μου. Παίζουμε τον ‘Αίσωπο’ και παραστάσεις σε σχολεία».

Δεν έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς;
«Αυτό δεν είναι κούραση, κούραση είναι το καθισιό. Να παίζω και να εργάζομαι είναι κούραση; Το θέατρο δεν είναι κούραση, εκτός και αν κάποιος δεν κάνει για το θέατρο και μπήκε κατά λάθος σ’ αυτό. Εγώ λέω πως το επάγγελμα σε ‘τραβάει’».

Έχεις χάσει βάρος, αρκετά κιλά.
«Κάνω δίαιτα, με έχει πιέσει η Αλίκη μου».

Την ακούς την Αλίκη σε ό,τι σου λέει;
«Πολύ την ακούω, γιατί είναι πανέξυπνη γυναίκα, πολύ πεισματάρα και εργατική».

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου η Αλίκη;
«Τη ζωή μου έχει αλλάξει. Με όλες τις γυναίκες πέρασα ωραία. Έχω κάνει πολλά πράγματα, ούτε που θυμάμαι».

Το παρελθόν το σβήνεις;
«Κρατάω ό,τι καινούργιο, το τώρα και το μέλλον. Ό,τι έκανα… έκανα. Χαίρομαι γι’ αυτά που έκανα, αγωνίστηκα και τώρα θέλω να κάνω καινούργια πράγματα».

Εμμένεις στην απόφαση σου να κάνεις κι άλλο παιδί;
«Όχι, δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί. Τι παιδί να κάνω; Είμαι 87 χρονών, ούτε η Αλίκη θέλει να κάνει άλλο παιδί, καταλαβαίνει κι αυτή. Με τον Φοίβο είμαστε τρισευτυχισμένοι».