Κώστας Βουτσάς: Σήμερα θα γινόταν 89 ετών – Οι συγκινητικές αναρτήσεις της συζύγου και της κόρης του

31 Δεκεμβρίου 2020 14:30

Το 2020 είχε μια μεγάλη απώλεια, στα μέσα του περασμένο Φεβρουαρίου ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή. Σήμερα θα είχε τα γενέθλιά του και θα γινόταν 89 ετών.

Η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού και η κόρη του, Θεοδώρα συγκινούν με τις αναρτήσεις τους.

Η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε στο Instagram ένα  βίντεο κι έγραψε: «Κώστα σήμερα θα είχες γενέθλια και εμένα με βρήκε το ξημέρωμα να χαζεύω τις φωτογραφίες και τα βιντεακια από τις ευτυχισμένες στιγμές μας. Νομίζω ξέρω ποια θα ήταν η ευχή σου για το νέο έτος… Να περισσέψει το γέλιο κι η χαρά»

Η κόρη του, Θεοδώρα ανέβασε ένα υπέροχο κοινό τους πορτρέτο κι έγραψε: «Ζήσαμε έναν Έρωτα Βαθύ, Μεγάλο… για 42 χρονια… Τέτοια ώρα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω Χρονια Πολλα Μπαμπά! Να τα εκατοστήσεις! Και θα με διόρθωνες… Να τα Χιλιάσω!!! Και 31.12 θα ερχόμουν με τον Νικο και την #ΗλεκτραΚωνσταντινα να σου φέρουμε την τούρτα σου, να σβήσεις τα κεράκια, να κανεις ευχή… Τώρα θα ανάψω αλλο κερί… στη μνήμη σου. Και θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ευχαριστω που το αίμα σου, η δύναμη σου, κυλάει μέσα μου και με βοηθάει να αντιμετωπίσω το πένθος, την απώλεια, τη θλίψη… Θα πω Ευχαριστω που με έμαθες να σηκώνομαι, Ευχαριστω που με βοήθησες να ανακαλύψω τον καλλιτέχνη μέσα μου, να αγαπήσω τον εαυτό μου, να αισθάνομαι τυχερή που ειμαι γυναίκα… Σ´ευχαριστω γαιτι με επεισες ότι ειμαι ικανή να κάνω ότι θέλω στη ζωή μου. Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι υπήρξες ο καλύτερος πατέρας για μένα…»