Κωστής Μαραβέγιας: Κόβεται η εκπομπή του στην ΕΡΤ

17 Απριλίου 2022 14:00

Κωστής Μαραβέγιας: Κόβεται η εκπομπή του στην ΕΡΤ

Σε ρόλο παρουσιαστή είδαμε φέτος τον Κωστή Μαραβέγια στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δυνατά».

Κωστής Μαραβέγιας: Κόβεται η εκπομπή του στην ΕΡΤ

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγε τόσο καλά όπως περίμεναν οι ιθύνοντες του καναλιού, παρόλο που είχε αρκετά ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της real, η εκπομπή σταματά, ωστόσο ο Κωστής Μαραβέγιας παραμένει στο κανάλι, με το ίδιο να προχωρά σε αναθεώρηση της συνεργασίας με τον τραγουδιστή.

Η συγκεκριμένη εκπομπή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο ενώ, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν.

Η συνεργασία της ΕΡΤ με τον Κωστή Μαραβέγια, ωστόσο, δεν θα τελειώσει εδώ. Παρότι το «Δυνατά» δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα που επιθυμούσαν και οι δυο πλευρές, οι σχέσεις παραμένουν ζεστές και ήδη αναζητείται νέος ρόλος για τον τραγουδιστή.

Κωστής Μαραβέγιας: Κόβεται η εκπομπή του στην ΕΡΤ

Κωστής Μαραβέγιας: «Η Τόνια συνδυάζει όλα αυτά που εμένα με γοητεύουν»

Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν καλεσμένος στο Dot και μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του για την Τόνια Σωτηροπούλου, για τον γάμο και την πρώτη τους γνωριμία.

Η απόφαση του γάμου
«Αισθανόμουν και πριν τον γάμο το ίδιο, ότι είμαι με τη σύντροφο της ζωής μου. Τον άνθρωπό μου και πορευόμαστε μαζί για το υπόλοιπο.

Δεν είναι ότι πιστεύω πάρα πολύ στα τυπικά κομμάτια. Υπάρχουμε, συνυπάρχουμε, είμαστε αυτόνομοι και είμαστε καλά μαζί. Το κάναμε όλο αυτό γιατί είπαμε να κάνουμε ένα ωραίο πάρτι με τους φίλους.

Ήθελα με έναν τρόπο να κάνω μια γιορτή, να σπάσει αυτή η μαυρίλα και να κάνω χαρούμενο τον άνθρωπό μου και να ζήσουμε κάτι ωραίο. Τόσο απλό. Μίλησε η μέθη της στιγμής και αυτό που έζησα.

Με ουσία αυτό που έζησα: πρέπει οι άνθρωποι να εκφράσουν αυτό που θέλουν και να μη τους βάζει κανείς εμπόδια. Γι’ αυτό κι έγραψα και για τα ομόφυλα ζευγάρια». Δήλωσε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη για τη δημοσίευση που έκανε μετά τον γάμο του.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι η γυναίκα της ζωής του και το κατάλαβε αμέσως
«Κατάλαβα ότι η Τόνια είναι η γυναίκα της ζωής μου μόλις την είδα. Το κατάλαβα όταν βγήκαμε πρώτη φορά βόλτα»

Το πρώτο τους ραντεβού
«Ήθελα πάρα πολύ να βγω εκείνη τη μέρα. Δεν ήξερα με ποιον να βγω. Είχα στείλει στη Μαρίζα τη φίλη μου και μου είπε δεν μπορώ είμαι κομμάτια. Κυριακή βράδυ.

Έστελνα σε πολύ κόσμο και ξαφνικά ήρθε το μήνυμα και μου λέει ‘τι γίνεται; είχαμε πει να βρεθούμε να πάμε για κανα ποτάκι. Σήμερα; Και είπα εκεί θα πάω. Βρεθήκαμε κι εκεί κατάλαβα.

Ήταν πολύ πνευματώδης με αυτή τη σπάνια ομορφιά που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί. Είχε χιούμορ, ήταν ζεστή, ευαίσθητη, και μάχιμη πολιτικοκοινωνικά. Είναι μαχίμι η Τόνια. Τα συνδύασε όλα αυτά ωραία όλα αυτά που εμένα με γοητεύουν και είπα ότι εντάξει έχουμε καλό δρόμο».