Κωστόπουλος για τον γάμο Κικίλια-Μπαλατσινού: «Είμαι χαρούμενος που η οικογένειά μου θα είναι χαρούμενη» (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 14/04/2019 21:03

Όλα του γάμου δύσκολα ή… καμία σχέση; Ο Πέτρος Κωστόπουλος τοποθετήθηκε δημόσια από την εκπομπή του «Όλα Λάθος» για την απόφαση της πρώην συζύγου του -κι ενώ έχουν χωρίσει επτά χρόνια- να ξαναφτιάξει τη ζωή της στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια.

«Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ότι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου» είπε.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. Αυτά, τέλος».

ΤΙP

O πρώην βουλευτής και η παρουσιάστρια/επιχειρηματίας, πρώην μοντέλο θα παντρευτούν τον Ιούνιο στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε ο μέλλων γαμπρός.