Κωστόπουλος για Μενεγάκη-Παντζόπουλο: «Το πλήρωσα που ήξερα για τη σχέση τους και το βούλωνα για έξι μήνες» (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 27/06/2019 17:00
Κωστόπουλος για Μενεγάκη-Παντζόπουλο: "Το πλήρωσα που ήξερα για τη σχέση τους και το βούλωνα για έξι μήνες" (βίντεο)

Έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Και μπορεί πια να απέχει απ’ τα εκδοτικά, όμως, είναι χαρούμενος. Ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν αποφασίζει να μιλήσει, τα λέει έξω απ’ τα δόντια. Και αυτή τη φορά έκανε focus σε συγκεκριμένα πράγματα, που έχουν το δικό τους, ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στο περιοδικό ΟΚ, λοιπόν, για να το διασαφηνίσουμε; Όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έπαιζαν κρυφτό με τους παπαράτσι, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έπαιζε το θέμα για έξι μήνες. Όταν δημοσίευσε τις φωτογραφίες, όμως, έγινε χαμός.

«Μετά από έξι μήνες που το είχαν γράψει όλοι, μου ήρθαν αυτές οι φωτογραφίες και λέω να τις βγάλω…»

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν αν έπρεπε να βγάλω ή όχι την Ελένη Μενεγάκη πριν από χρόνια. Ήταν το μόνο περιοδικό που είχα βάλει εμπάργκο ότι είναι με τον Μάκη Παντζόπουλο. Μετά από έξι μήνες που το είχαν γράψει όλοι, μου ήρθαν αυτές οι φωτογραφίες και λέω να τις βγάλω. Και μετά εγώ το πλήρωσα και από πάνω που το βούλωνα έξι μήνες!»

Κουκουρούκου και ΜΜΕ

«Του χρόνου δεν ξέρω τι θα κάνω ούτε με τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία φάση χαρούμενη, κουκουρούκου.

Εμένα τα μέσα μου φέρονται πάρα πολύ άσχημα για πάρα πολύ καιρό. Μου χρεώνουν ότι έφερα την κρίση στην Ελλάδα. Δεν την έφερε ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Τσίπρας, την έφερα εγώ γιατί 70.000 διάβαζαν Nitro, ενώ τα υπόλοιπα 9.000.000 διάβαζαν Τα Νέα», είπε χαρακτηριστικά, ακόμα δε μια φορά, αφού έχει τον πόνο του lifestyle που, ομολογουμένως, κατά καιρούς τού έχουν χρεώσει (άσχετοι).

Hasta la vista, «θείε Πέτρο», καλή συνέχει διακοπών.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.