Κούρκουλου – Βασιλειάδης: Βάφτισαν τον γιο τους

Συντάκτης: Newsroom

25 Σεπτεμβρίου 2022 12:59

Κούρκουλου - Βασιλειάδης: Βάφτισαν τον γιο τους

Τον περασμένο Μάρτιο η ζωή της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη άλλαξε οριστικά. Η αλλαγή αυτή ήταν κάτι παραπάνω από θετική αφού στη ζωή τους μπήκε ο γιος τους για να τους γεμίσει με χαρά.

Η απόκτηση ενός παιδιού είναι κάτι που επιθυμούσαν πολύ και οι δυο και από τη μέρα που τελικά ο γιος τους γεννήθηκε αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Τόσο η Εριέττα Κούρκουλου όσο και ο Βύρωνας Βασιλειάδης είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με το τι δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω από τον γιο τους γι’ αυτό και την βάπτισή του δεν την έμαθε κανείς πέρα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης βάφτισαν τον γιο τους χθες Σάββατο 24/9 και το όνομα που του δόθηκε είναι Νίκος. Επιθυμία τους ωστόσο είναι να μη διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και οι δυο κρατούν χαμηλούς τόνους.

Το μόνο που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι μια κάρτα που υπήρχε στα τραπέζια των καλεσμένων που ενημέρωνε τους καλεσμένους πως το μενού είναι αποκλειστικά vegan γεγονός που αντικατοπτρίζει τη στάση ζωής που έχουν επιλέξει η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης με την οποία προσπαθούν να μεγαλώσουν και τον γιο τους.

«Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δείπνου σας. Tο μέλλον είναι vegan. Επιλέξτε την ευγένεια. Ίσως αυτό το γεύμα να είναι το πρώτο πολλών άλλων» ανέφερε το μήνυμα της κάρτας.

Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: «Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είναι (είμαστε) παντού…»

Μια συγκινητική κατάθεση ψυχής  έκανε η Εριέττα Κούρκουλου και ξάφνιασε τους πάντες. Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή την φορά έδειξε την ευαίσθητη πλευρά της  με αφορμή ενέσεις γονιμότητας που της περίσσεψαν και θέλησε να δώσει σε follower της.

H Εριέττα Κούρκουλου μέσω ανάρτησής της, αναφέρθηκε στον αγώνα της να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

«Από χθες που ανέβασα τις ενέσεις που χαρίζαμε, έχω μείνει άφωνη με τον αριθμό μηνυμάτων υποστήριξης και αγάπης που λαμβάνω!

Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είναι (είμαστε) παντού… Γι’αυτό όπου δείτε γυναίκα χαμογελάστε της!

Ευχηθείτε της καλό Σαββατοκύριακο… κάντε υπομονή στο φανάρι αν αργήσει να ξεκινήσει», εξομολογήθηκε η ιδρύτρια της Save a Greek Stray.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου
«Ο καθένας από εμάς δίνει έναν αγώνα που δεν ξέρει κανείς.

Δώστε αγάπη – είναι δωρεάν και ότι πιο πολύτιμο σε έναν κόσμο στον οποίο συχνά κυριαρχεί το μίσος και η αρνητική ενέργεια.

Εγώ προσωπικά δεν έχω νοιώσει πιο πλούσια απ’ ότι ένιωσα διαβάζοντας τις ευχές σας!», πρόσθεσε η Εριέττα Κούρκουλου.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα.

Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες.

«Σας αγαπάω όλες και αγαπώ και τους άντρες μας που δεν χάνουν ραντεβού στον γυναικολόγο και κρύβουν το δικό τους άγχος για να σταθούν δυνατοί για εμάς», κατέληξε.