Θανάσης Κουρλαμπάς: «Δεν περίμενα τις Άγριες Μέλισσες για να διαπραγματευτώ οικονομικά – Εξακολουθώ να κάνω τις ίδιες θεατρικές επιλογές»

Δημοσιεύθηκε: 27 Οκτωβρίου 2021 22:15
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Δεν περίμενα τις Άγριες Μέλισσες για να διαπραγματευτώ οικονομικά - Εξακολουθώ να κάνω τις ίδιες θεατρικές επιλογές»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για τις μέχρι τώρα επιτυχίες του στην τηλεόραση και στο θέατρο. Αποκάλυψε πως αυτό δε άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει τις δουλειές του.

Κουρλαμπάς: «Δεν περίμενα τις Άγριες Μέλισσες για να διαπραγματευτώ οικονομικά – Εξακολουθώ να κάνω τις ίδιες θεατρικές επιλογές».

«Είναι ανάλογα τι σύμπαν έχεις δημιουργήσει εσύ μέσα σου για τη δουλειά σου, δηλαδή δεν περίμενα τις Άγριες Μέλισσες για να διαπραγματευτώ οικονομικά. Εξακολουθώ να κάνω τις ίδιες θεατρικές επιλογές. Είναι συγκεκριμένες οι επιλογές… Όταν προσπαθείς να κρατήσεις μία συγκεκριμένη τροχιά στην καριέρα σου, που αυτή γεννά τα όχι και τα ναι…

Advertisement

Μετά τις Άγριες Μέλισσες δηλαδή δεν έψαξα να βρω κάποιο εμπορικό σχήμα. Εξακολουθώ να υπηρετώ ένα συγκεκριμένο είδος τροχιάς στο θέατρο. Σε εμένα δεν υπήρξαν μεγάλες διαφορές».

«Την χρυσή εποχή της τηλεόρασης την έζησα στο σβήσιμό της. Έβγαλα αρκετά χρήματα στο τελείωμα, πριν την κρίση. Αυτά πλέον είναι παρελθόν κι ίσως υπήρχε κάποια υπερβολή σε κάποιες περιπτώσεις». Είπε για τις απολαβές που είχε από τις σειρές που συμμετείχε.

Advertisement