Κούστας – Μέρμηγκα: Εφοπλιστικά βαφτίσια στη Βενετία!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Ιουνίου 2022 17:30

Ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα βάφτισαν τη μικρή τους κόρη, Στεφανία στη Βενετία.

Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Δήμητρα Μέρμηγκα επέλεξαν το μυστήριο να λάβει χώρα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων στη Βενετία. Είναι η παλαιότερη ορθόδοξη ελληνική εκκλησία στη Δύση. Νονά ήταν η Χριστιάννα Καίσαρη.

Τα λαμπερά βαφτίσια έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου ενώπιον διακοσίων υψηλών προσκεκλημένων. Το ζευγάρι, που είχε ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια, υποδέχθηκε τους φίλους του στη Βενετία, οι απόλαυσαν ένα υπέροχο διήμερο.

Η οικογένεια είχε ναυλώσει πτήση της Aegean, για τη μεταφορά των καλεσμένων του.

Στην αρχή πραγματοποιήθηκε welcome party. Μετά την ολοκλήρωση της βάφτισης ακολούθησε χλιδάτη δεξίωση στο ιστορικό παλάτι της Βενετίας, όπου κάνουν γάμους και δίνουν δεξιώσεις οι πιο επιφανείς άνθρωποι στον πλανήτη.

Την παράσταση έκλεψε η Μέρμγηκα με τις στιλιστικές της επιλογές. Επέλεξε total pink σύνολο με εντυπωσιακό στράπλες φόρεμα και ασορτί πέδιλα.

Οι περισσότερες καλεσμένες προτίμησαν μονόχρωμες τουαλέτες σε παστέλ αποχρώσεις.

Ο μπουφές ήταν πλούσιος και τις γεύσεις είχε επιμεληθεί ο διάσημος Ιταλός Βιντσέντζο Ντασκάνιο.

Στην Ιταλία για ένα από τα πιο κοσμικά events του καλοκαιρού, μετέβησαν επιφανή μέλη του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, ο Χάρης και η Έμιλυ Βαφειά, η Μαρίζα Φασσιανού, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η Σήλια Κριθαριώτη και ο Νίκος Τσάκος.

Τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν ο Μάριος Φραγκούλης και η Άννα Βίσση.

Ο πρώτος τραγούδησε στη δεξίωση, η δεύτερη στο welcome party.

Μάλιστα, ξεχώρισε με την ολόσωμη φόρμα του Βρεττού Βρεττάκου, που φόρεσε. Ήταν διακοσμημένη με 300.000 κρύσταλλα swarovski.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν πλούσιο και οι δύο τραγουδιστές ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με τις επιτυχίες τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ πολλά στιγμιότυπα δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως ανέφεραν οι καλεσμένοι, τα γκλαμ βαφτίσια έγιναν με την ίδια μεγαλοπρέπεια που είχε και ο γάμος του λαμπερού ζεύγους το 2018 στο Σορέντο της Ιταλίας αλλά και η βάφτιση της πρωτότοκης κόρης τους το 2019 στην Κέρκυρα.