Κρατερός Κατσούλης: «Η καθημερινή μας τριβή στην τηλεόραση με την Κατερίνα δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στον χωρισμό μας»

16 Δεκεμβρίου 2021 08:10

Κρατερός Κατσούλης: «Η καθημερινή μας τριβή στην τηλεόραση με την Κατερίνα δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στον χωρισμό μας»

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου και πως το αντιμετώπισαν τα μέσα ενημέρωσης.

Κρατερός Κατσούλης: «Η καθημερινή μας τριβή στην τηλεόραση με την Κατερίνα δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στον χωρισμό μας».

«Ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Πιο πολλές φορές είναι στην φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Αυτό αν δεν το συμφωνήσουν οι δύο, δεν πρόκειται να γίνει. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε για ανθρώπους που έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση»

«Έχουν γραφτεί τέρατα, ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή να πάρω τον δικηγόρο τηλέφωνο. Είναι ωραία να μάθουμε ότι και μια καλή ιστορία μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να εφεύρεις μια ολόκληρη θεωρία. Θέλει πολλή δουλειά να αφήνεις πίσω τα εγώ σου για να βάζεις μπροστά τα παιδιά σου.

Η καθημερινή μας τριβή στην τηλεόραση δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στον χωρισμό μας. Δεν υπάρχει αυτή η καθημερινότητα, η τηλεόραση είναι μέρος της πραγματικής ζωής, είναι δουλειά».

Για τη νέα πρωϊνή εκπομπή του Star είπε:

«Τα έχω δει τα παιδιά. Εγώ δεν το βλέπω ότι είναι μετά από εμάς. Βλέπω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Όταν με ρώτησαν πως σας φάνηκαν οι αντικαταστάτες σας, που δεν ήταν δόκιμος όρος, λέω μισό λεπτό να πούμε κάτι. Δεν είναι αντικαταστάτες, είναι δύο νέοι άνθρωποι, μια άλλη εκπομπή, μια άλλη τελείως συνθήκη. Το ότι είναι στην ίδια ζώνη, είναι απλά επειδή υπάρχει αυτή η ζώνη. Αν ήταν έτσι όλοι έχουμε υπάρξει αντικαταστάτες κάποιου».