Κρεοπωλείο η πλάστιγγα

Δημοσιεύθηκε: 23 Ιουλίου 2019 17:33
Κρεοπωλείο η πλάστιγγα

 

Συνεχίζοντας το έργο αλλά και τους κόπους πολλών ετών φτάνοντας πια στην τρίτη γενιά μίας οικογενειακής επιχείρησης, που έχει ρίζες στα Χανιά από την δεκαετία του 1960, ασχολούμενη αποκλειστικά με το φρέσκο κρέας και τα προϊόντα του.

Δραστηριοποιούμαστε τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική πώληση φρέσκου κρέατος έχοντας πάντα ως σύμμαχό μας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών που μας συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της εποχής, θέλοντας να εναρμονιστούμε με τις εκάστοτε νομοθετικές διατάξεις αλλά και με τις εκάστοτε απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Στόχος μας φυσικά η καλύτερα δυνατή εξυπηρέτηση η οποία επιδιώκεται από την προσωπική μας σχέση με τους πελάτες, την σταθερά καλή ποιότητα των προϊόντων μας, την συνέπεια στις συνεργασίες μας αλλά και τις αρκετά ανταγωνιστικές για την εποχή μας τιμές.

Tip: δοκιμάστε το μοσχαρίσιο κρέας, που παραμένει σε ειδικό θάλαμο για τουλάχιστον 40 ημέρες δίνοντάς του χαρακτηριστικά όπως ένταση στην γεύση αλλά και τρυφερότητα!! 

 

 Κυδωνίας 64, Χανιά, τηλ.: 28210 88444

email: kreopwleioplastigga@hotmail.com

Fb: Kρεοπωλείο «Η Πλάστιγγα»