Κρεοπωλείο Κυριάκος Κόκκινος

28 Αυγούστου 2020 18:21Κρεοπωλείο Κυριάκος Κόκκινος

Το κρεοπωλείο Κυριάκος Κόκκινος ιδρύθηκε το 1952 από τον Κωνσταντίνο Κόκκινο στηνΑλεξανδρούπολη. Σήμερα, τα ηνία της επιχείρησης έχει ο Κυριάκος Κόκκινος, ο οποίος ανέλαβε το 1994, εκπροσωπώντας την τρίτη γενιά της οικογένειας.

Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση το κρεοπωλείο Κόκκινος, μέλος της Λέσχης «Έλληνες Κρεοτέχνες», φροντίζει  να παρέχει στους πελάτες του άριστη ποιότητα  επιλέγοντας τους καλύτερους προμηθευτές και συνεργάτες. Tο κρέας είναι πάντα φρέσκο, με σκοπό οι πελάτες να βρίσκουν ολόφρεσκο, άριστης ποιότητας. Βασιζόμενοι στην υψηλή ποιότητα, στον σεβασμό στον πελάτη και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της εργαζόμενης νοικοκυράς. Δημιουργούν μεγάλη ποικιλία σε μαριναρισμένα παρασκευάσματα δίνοντας λύσεις για το καθημερινό τραπέζι, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της.  

Αξίζει να αναφερθεί ότι το κρεοπωλείο έχει βραβευτεί πολλές φορές για την βιτρίνα του.

Τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid 19 και επιπλέον λειτουργεί γι αυτό το λόγο delivery. Το κρεοπωλείο συνεχίζει μέχρι σήμερα την πώληση χονδρικής και λιανικής νοπών κρεάτων αλλά και κρεατοσκευασμάτων. Θα βρείτε ακόμη πλούσια γκάμα κρεάτων ξηρής ωρίμανσης (Σπαλομπριζόλες,  T- Bone, Tόμαχωκ και Ribeye).

Μην χάσετε τον καβουρμά, παραδοσιακό τοπικό προϊόν, που παρασκευάζεται στο εργαστήριο.  

 

 

 

Π. Κυρίλλου & Τσιμισκή, Αλεξανδρούπολη

25510 23254 & 6944604350

[email protected]