Κρις Νοθ: Απολύθηκε από τη σειρά που πρωταγωνιστούσε μετά τον σάλο από τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό

21 Δεκεμβρίου 2021 18:00

Κρις Νοθ: Απολύθηκε από τη σειρά που πρωταγωνιστούσε μετά τον σάλο από τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό

Πανικό στο Hollywood έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τον Chris Noth, τον διάσημο Mr. Big της σειράς Sex and the City.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει καταγγελθεί μέχρι στιγμής από τρεις γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό, κατηγορίες που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Μάλιστα, μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο Chris Noth απολύθηκε από την αστυνομική δραματική σειρά του CBS «The Equalizer».

Ο 67χρονος Αμερικανός ηθοποιός δεν θα εμφανιστεί σε κανένα από τα επτά νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν της σειράς.

«Ο Chris Noth δεν θα κινηματογραφεί πλέον πρόσθετα επεισόδια του The Equalizer, με άμεση ισχύ», ανέφεραν η Universal Television και το CBS.

Πριν λίγες ώρες, οι συμπρωταγωνίστριές του στη σειρά «Sex and the City» – Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis έκαναν επίσημη τοποθέτηση μέσα από τα social media όπου έδειξαν την πλήρη συμπαράστασή τους στα θύματα.

«Μας λυπούν βαθύτατα οι ισχυρισμοί εις βάρος του Chris Noth. Υποστηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μοιράστηκαν τις τραυματικές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος και τις επαινούμε για αυτό».