Κρίστεν Στιούαρτ: θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Νταϊάνα στην κινηματογραφική εκδοχή της

Δημοσιεύθηκε: 28 Νοεμβρίου 2020 21:00
Κρίστεν Στιούαρτ: θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Νταϊάνα στην κινηματογραφική εκδοχή της

Η Kristen Stewart ετοιμάζεται να υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στην επερχόμενη ταινία Spencer, και είναι ήδη σαφές ότι η ηθοποιός έχει πάρει τον νέο της ρόλο πολύ σοβαρά.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής στο Jimmy Kimmel Live !, η Stewart ξεκίνησε μιλώντας για τον εμβληματικό ρόλοΕίναι δύσκολο να μην νιώθεις προστατευτικά για εκείνη. Ήταν τόσο νεαρή … η προοπτική του καθενός είναι διαφορετική και δεν υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα σωστά … ποιο είναι το γεγονός σε σχέση με την προσωπική εμπειρία».

Όταν ο Kimmel περιέγραψε τη Diana ως «μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες στην ιστορία του κόσμου» η Stewart απάντησε «Νιώθω κάτι παρόμοιο για εκείνη. Συνέβη πολύ γρήγορα. Δεν μεγάλωσα μαζί της ίσως με τον ίδιο τρόπο. Ήμουν πολύ μικρή όταν πέθανε».  Όσο για το τι θα καλύψει η νέα ταινία, η Stewart είπε στον Kimmel, «[Η ταινία Spencer] καλύπτει ένα διάστημα 3 ημερών, και είναι αυτή η πραγματικά ποιητική, εσωτερική φαντασία γι’ αυτό που μπορεί να είχε νιώσει, αντί να δίνει νέες πληροφορίες».

Ίσως η πιο διασκεδαστική στιγμή της συνέντευξης ήταν όταν o Kimmel ρώτησε την Stewart αν θα κάνει το κούρεμα της Diana ή θα φορέσει περούκα για το ρόλο. «Έχει πολύ ένα πολύ συγκεκριμένο look», εξήγησε η Stewart, «οπότε πρόκειται να τα φτιάξουμε … Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω μόνο με τα μαλλιά μου».

Τα γυρίσματα για την ταινία Spencer πρόκειται να ξεκινήσουν το 2021.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT