Κριστίν Τέιγκεν: Το μοντέλο είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Αυγούστου 2022 17:40

Η Κριστίν Τέιγκεν και ο σύζυγός της τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ περιμένουν το τρίτο τους παιδί σχεδόν δύο χρόνια ύστερα από μία άτυχη εγκυμοσύνη.

Το μοντέλο Κριστίν Τέιγκεν ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανάρτησε δύο φωτογραφίες γράφοντας ότι η «χαρά γέμισε ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας» ύστερα από μια αποβολή που είχε πριν από δύο χρόνια.

«Έχουμε άλλο ένα που έρχεται», συνέχισε το μοντέλο και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής όπου δεν έκρυψε ότι είναι πολύ νευρική για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

«Σε κάθε ραντεβού έλεγα στον εαυτό μου: «Εντάξει, αν είναι υγιές θα το ανακοινώσω», αλλά μετά έπαιρνα μια βαθιά ανάσα για να ακούσω έναν καρδιακό παλμό και αποφάσιζα ότι ήμουν πολύ νευρική ακόμα», έγραψε.

«Δεν νομίζω ότι θα βγω ποτέ από ένα ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό παρά με νευρικότητα, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξη και καταπληκτική», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τέιγκεν.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον τριών χρονών Μάιλς και την Λούνα, που είναι τεσσάρων.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, το μοντέλο ανακοίνωσε την απώλεια του γιου της, στον πέμπτο μήνα μίας δύσκολης εγκυμοσύνης που είχε. Αυτό την επηρέασε, φυσικά, και ψυχολογικά.

Η Τέιγκεν αποφάσισε με την οικογένεια της να φυτέψουν ένα δέντρο έξω από το σπίτι τους εις μνήμην του μικρού Τζακ (όπως και ονόμασαν το βρέφος), βοηθώντας έτσι και τα άλλα δυο παιδιά να έχουν μία ανάμνηση από το μωρό.

«Ο λόγος που ήθελα αυτό το δέντρο είναι για να ρίξω τις στάχτες του Τζακ στο χώμα, να είναι μαζί μας πάντα όλη την ώρα και να μεγαλώνει μέσα από τα όμορφα φύλλα του δέντρου», είπε το μοντέλο.

Η σύζυγος του Λέτζεντ παραδέχτηκε, τέλος, ότι είναι πολύ τυχερή που έχει τα παιδιά της και νιώθει ευλογημένη για αυτό.