Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Με μπαστούνι στα βραβεία SAG – «Είναι μάλλον η τελευταία μου απονομή»

Συντάκτης: Newsroom

27 Φεβρουαρίου 2023 15:09

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Με μπαστούνι στα βραβεία SAG - «Είναι μάλλον η τελευταία μου απονομή»

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ έδωσε το παρών στα βραβεία SAG 2023 και δήλωσε πως μάλλον αυτή θα είναι η τελευταία τελετή απονομής, στην οποία θα βρεθεί ως ηθοποιός.

Η 51χρονη σταρ, η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021, περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με ένα μπαστούνι διακοσμημένο με διάφορα μηνύματα. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκδήλωση μαζί με τη 12χρονη κόρη της, Σέιντι Γκρέις.

«Είναι η τελευταία μου απονομή βραβείων ως ηθοποιός πιθανότατα, οπότε είναι κάπως μεγάλη υπόθεση για εμένα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times.

«Αυτή τη στιγμή, δεν θα μπορούσα να φανταστώ να σηκώνομαι στις 5 το πρωί και να περνάω 12 με 14 ώρες σε ένα πλατό. Δεν το έχω αυτό μέσα μου αυτή τη στιγμή», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ ήταν υποψήφια για την καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό ως «Jen Harding» στην κωμωδία του Netflix «Dead to Me», γεγονός που σηματοδοτεί την έκτη της υποψηφιότητα για SAG.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει στους LA Times ότι ενώ θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, λόγω της κατάστασής της, σκοπεύει να συνεχίσει να εργάζεται.

«Θα κάνω ένα σωρό voice-overs για να βγάλω κάποια χρήματα για να σιγουρευτώ ότι η κόρη μου θα έχει να φάει και θα έχουμε ένα αξιοπρεπές σπίτι», είχε πει.

Η κατάσταση της Άπλγκεϊτ με τη σκλήρυνσης κατά πλάκας, την ανάγκασε προηγουμένως να διακόψει τα γυρίσματα της τρίτης και τελευταίας σεζόν του «Dead to Me», καθώς χρειαζόταν επειγόντως θεραπεία. Η παραγωγή συνεχίστηκε λίγους μήνες αργότερα και η 3η σεζόν κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου 2022.