Κρίστοφερ Άτκινς: Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της «Γαλάζιας Λίμνης»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Ιουλίου 2022 21:05

Έχουν περάσει 42 χρόνια από την προβολή της ταινίας «Γαλάζια λίμνη», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Κρίστοφερ Άτκινς.

Ο ηθοποιός Κρίστοφερ Άτκινς είχε προταθεί για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού το 1980 για την ερμηνεία του στο διάσημο δράμα.

Στην ταινία που έγινε αμέσως επιτυχία και βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χένρι Ντε Βερ Στάκπουλ, συμπρωταγωνιστούσε με την Μπρουκ Σιλντς.

Μέσα σε μια νύχτα, ο Άτκινς έγινε διάσημος, ωστόσο η καριέρα του στον κινηματογράφο τελείωσε απότομα παρότι ο ίδιος το… πάλεψε όσο μπορούσε.

Ο Άτκινς ήταν νέος και εντελώς απροετοίμαστος όταν τον βρήκε η φήμη. Πήγαινε σε πολλά πάρτι και απολάμβανε ξέφρενη ζωή.

Ωστόσο, οι ρόλοι που ερμήνευσε στη συνέχεια σε τηλεταινίες και σειρές, δεν έλαβαν καλές κριτικές κι έτσι σιγά σιγά αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πού βρίσκεται σήμερα, όμως, ο Άτκινς;

Έγινε πολύ νωρίς πατέρας και όλα τα υπόλοιπα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Πάντως, βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με επιχειρήσεις που κατασκευάζουν και πουλούν προϊόντα ψαρέματος και επιπλέον εγκαθιστούν πολυτελείς πισίνες.

«Πραγματικά το απολαμβάνω γιατί μου αρέσει η κατασκευή και κάνω πράγματα με τα χέρια μου και είναι τόσο δημιουργικό, να χτίζω κάτι από την αρχή», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Πλέον απολαμβάνει ήρεμη ζωή και πολλές φορές μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του, με τους διαδικτυακούς του φίλους.