Κρυστάλ Ζαχαροπλαστείο

22 Σεπτεμβρίου 2022 14:11

Κρυστάλ Ζαχαροπλαστείο
Όταν η ποιότητα συνάντησε τη γεύση…
Η οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε το 1962 από τον ζαχαροπλάστη – πατέρα – παππού Αντώνη Παλαιολόγου στον Κορινό Πιερίας. Με σπεσιαλιτέ την λαχταριστή πουτίγκα, το Κρυστάλ προσφέρει χειροποίητα γλυκά φτιαγμένα με αγνά υλικά και γνώμονα την παράδοση και την αγάπη της οικογένειας Παλαιολόγου.
Μπορείς να επισκεφτείς το κεντρικό κατάστημα, όπου υπάρχει και το εργαστήριο των γλυκών, με τον Γιώργο Παλαιολόγου να συνεχίζει πιστά την παράδοση του Κρυστάλ. Επίσης, παραθαλάσσια, βρίσκεται και το υποκατάστημα, το οποίο εκτός από τα μοναδικά γλυκά, διαθέτει και κουζίνα για φαγητό. Πίτσες, μακαρονάδες, κρέπες και burgers πρωταγωνιστούν σε κάθε τραπέζι από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ τους υπόλοιπους μήνες ανοίγει Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή και αργίες.