ΚΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΙΣ

19 Μαΐου 2019 15:19

Το «Κτήμα Άμπελις» το οποίο εδρεύει στον Μύτικα Χαλκίδας, αποτελεί έναν ειδυλλιακό κήπο δέκα επτά στρεμμάτων με βραχόκηπους, σιντριβάνια, καταρράκτες και πανέμορφο ρομαντικό φωτισμό.

Το κτήμα μας διαθέτει τόσο την αισθητική και την κομψότητα όσο και την εμπειρία, για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση όπως εκδηλώσεις γάμου, βάπτισης, παιδικά party, εταιρικές εκδηλώσεις και δεξιώσεις.   

Το μενού μας αποτελείται από μοναδικές γεύσεις από αγνά υλικά και προσαρμόζετε ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.


Διαθέτουμε 3 εξωτερικούς χώρους και 2 αίθουσες οι οποίες είναι ανοιγόμενες όπου ταυτόχρονα μπορούν να πραγματοποιούνται διαφορετικές εκδηλώσεις. Ο εξωτερικός χώρος με την πισίνα έχει δυνατότητα χωρητικότητας έως 1000 άτομα, το ίδιο ισχύει και για τον εξωτερικό χώρο με το σιντριβάνι. Ο εξωτερικός χώρος με το εκκλησάκι έως 300 άτομα, ενώ οι δύο αίθουσες 800 και 400 άτομα αντίστοιχα.
 

Aναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε το Catering με εμπειρία και επαγγελματισμό, παρέχοντας μια σειρά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Μύτικας, Χαλκίδα, τηλ.: 693458848, 2221051469

www.ktimaampelis.gr

Email: ktimaabelis@gmail.com