Κylie Jenner: Είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση J.Lo.-Alex Rodriguez; Μετά το Met Gala, το χάος

7 Ιουλίου 2019 18:30

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, λέει ο θυμόσοφος λαός και αν κρίνουμε απ’ την περίπτωση των Bradley Cooper και Irina Shayk, όπου φαίνεται πως όντως ο ηθοποιός είχε -και έχει- σχέση με τη Lady Gaga, η Jennifer Lopez θα πρέπει να έχει τα μάτια της ανοικτά.

Τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Alex Rodriguez θέλουν τώρα οι φήμες την Kylie Jenner. Η οποία Kylie σε καμία περίπτωση δεν είναι πιο όμορφη απ’ τη Lopez, πλην όμως είναι πολύ πιο νέα και ίσως πιο… τσαχπίνα – ο νοών νοείτο.

Μετά το μονόπετρο, χαμός

Στο στόρι, όμως: H J.Lo. αποδέχτηκε τον Μάιο την πρόταση γάμου του πρώην παίκτη του μπέιζμπολ δεν αναμένεται να φορέσει σύντομα και πάλι νυφικό. «Φίλοι τους έχουν δει να τσακώνονται συχνά. Υπήρχε πάντα πολύ πάθος στη σχέση τους, κάτι που βοηθά, ενώ την ίδια ώρα πληγώνει το ζευγάρι» φέρεται να δηλώνει στα αμερικανικά ΜΜΕ άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους. «Οσο κι αν οι φίλοι θέλουν να τους δουν μαζί σαν επίσημο ζευγάρι, εκφράζονται φόβοι πως η ένταση μεταξύ τους ίσως τους αποτρέψει από το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας» συμπληρώνει το ίδιο άτομο.

Ύστερα απ’ το Met Gala, το χάος 

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν οι δηλώσεις του Rodriguez πριν από λίγο καιρό, όταν εκείνος και η J.Lo. έβαλαν τα καλά τους κι έσπευσαν στο Met Gala. «Είχαμε ένα εξαιρετικό τραπέζι» δήλωνε ο αθλητής στο Sports Illustrated, για την ευκαιρία να καθίσει μαζί με τον Ιντρις Ελμπα και τη γυναίκα του, αλλά και τις αδερφές Kylie και Kendall Jenner.«Είχαμε και την Κylie και την Κendall. […] Η Κylie μιλούσε για το instagram και τα λίπστικ της και πόσο πλούσια είναι» δήλωνε ο Rodriguez προκαλώντας την αντίδραση, τόσο της συντρόφου του, όσο όμως και της μικρής αδερφής της  Kim Kardashian.

Φαίνεται λοιπόν πως η J.Lo. ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις. Οπως λένε όσοι γνωρίζουν, η τραγουδίστρια δεν έχει επιβάλλει όρους στον αθλητή για το τι θα λέει στις συνεντεύξεις του, ωστόσο δεν θα ήθελε να θίγει ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια ή την καριέρα της. Και η Lopez ένιωσε πως ο καλός της ξεπέρασε τα όρια με τις δηλώσεις του.