Κυριάκος Κόκκινος

Δημοσιεύθηκε: 20 Σεπτεμβρίου 2019 09:41
Κυριάκος Κόκκινος

Κρεοπωλείο Κυριάκος Κόκκινος
Το κρεοπωλείο Κυριάκος Κόκκινος ιδρύθηκε το 1952 από τον Κωνσταντίνο Κόκκινο στην Αλεξανδρούπολη. Περνώντας τα χρόνια ο Κωνσταντίνος Κόκκινος σε συνεργασία με τον γιο του Μαυρουδή Κόκκινο, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα πίσω από ένα καλό εμπορικό όνομα με βάση την εμπειρία και την αξιοπιστία. Ο Κυριάκος Κόκκινος, η τρίτη γενιά, έχοντας καταρτιστεί καταλλήλως, ανέλαβε την επιχείρηση το 1994 και την συνέχισε με τον ίδιο ζήλο κρατώντας την παράδοση και την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων.
Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση το κρεοπωλείο Κόκκινος, φροντίζει  να παρέχει στους πελάτες του άριστη ποιότητα επιλέγοντας τους καλύτερους προμηθευτές και συνεργάτες και ελέγχοντας την ποιότητα των κρεάτων του.Tο κρέας είναι πάντα φρέσκο, καθώς παραλαμβάνει καθημερινά και ικανοποιεί  μόνο τις ημερήσιες ανάγκες του, με σκοπό οι πελάτες να βρίσκουν ολόφρεσκο, άριστης ποιότητας. Το κρεοπωλείο συνεχίζει μέχρι σήμερα την πώληση χονδρικής και λιανικής νοπών κρεάτων αλλά και κρεατοσκευασμάτων. Χρησιμοποιεί τρόπους επεξεργασίας και συντήρησης του κρέατος σύμφωνα με τα πιο προηγμένα υγειονομικά πρότυπα και προδιαγραφές. Θα βρείτε ακόμη πλούσια γκάμα κρεάτων ξηρής ωρίμανσης (Σπαλομπριζόλες,  T- Bone, Tόμαχωκ και Ribeye).
Συνέντευξη
Κυριάκος Κόκκινος
-Είστε μέλος της Λέσχης «Έλληνες Κρεοτέχνες». Μιλήστε μας γι αυτό;
Το σλόγκαν της Λέσχης είναι: «Βλέπουμε το κρέας αλλιώς…». Συμμετείχαμε στην έκθεση Detrop 2019 με επιδείξεις κρεοτεχνίας, οστεογλυπτικής, ξηράς ωρίμανσης, κρεογλυπτικής κ.ά.
-Ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας του κρεοπωλείου;
Βασιζόμαστε στην υψηλή ποιότητα, στον σεβασμό στον πελάτη και βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό της εργαζόμενης νοικοκυράς. Δημιουργούμαι μεγάλη ποικιλία σε μαριναρισμένα παρασκευάσματα δίνοντας λύσεις για το καθημερινό τραπέζι. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της και της προσφέρουμε το καλύτερο.
-Ποιος είναι ο στόχος σας;
Στόχος μου είναι πάντα η δημιουργία και η εξέλιξη σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα σε ό,τι προσφέρουμε.
Π. Κυρίλλου & Τσιμισκή, Αλεξανδρούπολη
25510 23254 & 6944604350
[email protected]