Κυριάκος Κυανός: «Στη δουλειά έχω δεχθεί διπλό και τριπλό bullying! Χάνεις τη δουλειά σου γιατί έχεις κιλά»

9 Ιουλίου 2021 18:15

Κυριάκος Κυανός: «Στη δουλειά έχω δεχθεί διπλό και τριπλό bullying! Χάνεις τη δουλειά σου γιατί έχεις κιλά»

Ο τραγουδιστής Κυριάκος Κυανός μίλησε στο Pop Up  για τα κιλά που πήρε κατά το διάστημα της καραντίνας. Τότε κινδύνευσε γιατί το ζάχαρό του είχε πολύ υψηλή τιμή. Κατάφερε όμως με προσπάθεια να χάσει 40 κιλά και νιώθει πολύ καλύτερα. Για τα κιλά αυτά έχει δεχτεί κατά καιρούς bullying στη δουλειά του.

Κυριάκος Κυανός: «Στη δουλειά έχω δεχθεί διπλό και τριπλό bullying! Χάνεις τη δουλειά σου γιατί έχεις κιλά».

«Στην καραντίνα άρχισα να τρώω. Στην αρχή έπαθα κρίση σακχάρου, είχα κάποια προβλήματα υγείας που τα ξεπέρασα. Από το άγχος έπαθα ένα σοκ, μια κρίση και πήρα πολλά κιλά. Είχα φτάσει τα 160 κιλά χωρίς να το καταλάβω! Τώρα είμαι 120 και νιώθω ότι πετάω»

«Σήμερα η εικόνα μέσα από τα social media είναι πάρα πολύ ωραία αλλά σε βάζουν στο τρυπάκι να πρέπει η εικόνα σου να είναι αψεγάδιαστη. Πρέπει να δεχόμαστε τον άλλον όπως είναι, για αυτό που είναι και όχι για αυτό που φαίνεται»

«Στη δουλειά έχω δεχθεί διπλό και τριπλό bullying! Χάνεις τη δουλειά σου γιατί έχεις κιλά. Μου έχει τύχει να ακούσω διάφορα σκληρά πράγματα στη δουλειά μου για την εμφάνιση μου. “Πω πω, καμένο χαρτί είναι ο χοντρός τώρα” και “τι θέλει να ξανακάνει”. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σταμάτη Κραουνάκη αλλά δεν είδα κανείς να έχει την απαίτηση να αδυνατίσει»