Κυριάκος Μητσοτάκης: “Κακοστημένο θέατρο το διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου” (βίντεο)

14 Ιανουαρίου 2019 21:38

Μόλις πριν λίγα λεπτά, στο Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, o Πάνος Καμμένος αποκάλεσε “προδότες” τους Έλενα Κουντουρά και Βασίλη Κόκκαλη. Τους διαγραμμένους βουλευτές του. Τόνισε, δε, ότι είναι κόρη του στρατηγού Κουντουρά, ότι προέρχεται από την καθαρή Δεξιά και ότι ο κ. Κόκκαλης έφυγε για Κίνα και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Συνθήκη των Πρεσπών. Από την άλλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για κακοστημένο διαζύγιο Καμμένου-Τσίπρα. Πού; Στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Πάνος Καμμένος

Στο διά ταύτα: ο μεν Καμμένος πριν λίγο σχολίασε τον Τέρενς Κουίκ , που πρέσβευε “δεν θέλω καμία σχέση με την αριστερά” και τελικά συνετάχθη με την κυβέρνηση. Πρόσθεσε, δε: “Θεωρώ εξαιρετικό ηγέτη τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν με κορόιδεψε ποτέ. ” Έκανε βεβαίως τεράστια αναφορά στην Έλενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη, όπως αναφέραμε: “Ο κ. Κόκκαλης είπε ότι δεν θα ψηφίσει τη Συνθήκη των Πρεσπών και τελικά την ‘κοπάνισε’ για την Κίνα. Μια έντιμη στάση είναι αυτή που είχε ο Παπαχριστόπουλος”.  Προέτρεψε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα: “Ελάτε να πάμε να πάρουμε κάλπη”. Συμπλήρωσε μάλιστα: “Η Συνθήκη των Πρεσπών παραβιάζει την εθνική κυριαρχία. Ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει όσο μπορέσει, αν βρει, τους 151”. Μίλησε όμως και για τους επιχειρηματίες που θέλουν το θέμα με τη Συνθήκη “να λήξει γιατί παίζονται επιχειρηματικά παιχνίδια και θέλουν ν’ ανοιχτούν στα Σκόπια”,..

 

Κυριάκος Μητσοτάκης

Πάμε τώρα στο Μαρούσι, στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το “σκηνοθετημένο διαζύγιο”.

Όπως ανέφερε, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζουν να υπάρχουν, “αλλά πλέον έχουν συγχωνευθεί σε ένα, την ώρα που και οι ΑΝΕΛ συνεχίζουν να υπάρχουν ως κοινοβουλευτική ομάδα”. Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον κ. Καμμένο πως “δίνει την δυνατότητα στον κ. Τσίπρα να αποσπάσει τη ψήφο εμπιστοσύνης, δανείζοντας του τους βουλευτές του”. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης συσχέτισε την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με την ψήφο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

“Όχι, δεν πιστεύω τον Καμμένο. Οι δυο των ΑΝΕΛ παραμένουν υπουργοί και οι δύο δεν διαγράφονται από τους ΑΝΕΛ, ώστε να μείνουν στη Βουλή. Είναι μία συνεννοημένη αποχώρηση. Είναι ένα σκηνοθετημένο “διαζύγιο”. Απλά πλέον συγχωνεύτηκαν και αποτελούν ένα. Βλέπουμε μία βαθιά έκπτωση στην πολιτική ζωή. Καταρχάς, Τσίπρας και Καμμένος είναι σε απόλυτη συνεννόηση. Δεν υπάρχει νέα αρχή. Είναι ένα κακοστημένο θέατρο. Ο Καμμένος θα δώσει τη δυνατότητα να μείνει στην κυβέρνηση. Τώρα δανείζει τους βουλευτές του και δίνει τη δυνατότητα στον Τσίπρα ν’ αποσπάσει την ψήφο εμπιστοσύνης. Καλώ όλους τους βουλευτές να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Ψήφος εμπιστοσύνης στον Τσίπρα, σημαίνει ναι στη Συμφωνία των Πρεσπών».

TIP

Για leasing… βουλευτών δεν είχαμε ακούσει. Όχι ως τώρα. Νά’ το όμως.

https://www.mononews.gr/politics/kiriakos-mitsotakis-kakoskinothetimeno-theatro-gia-na-voleftou-ke-i-dio-to-diazigio-tsipra-kammenou-video