Τι έχουν να χωρίσουν πασίγνωστες κυρίες των κοσμικών και της σοουμπίζ (φωτογραφίες+βίντεο)

30 Μαρτίου 2019 16:03

To Madwalk της… τρέλας, με πρωταγωνίστριες δύο πολύ γνωστές κυρίες των κοσμικών και της σοουμπίζ. Η μία, μάλιστα, είναι και γνωστή εκτός των “στενών” συνόρων. Ο λόγος καταρχάς για τη, διεθνούς γκελ, σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη. Η Σήλια έθεσε βέτο και είπε ότι αν εμφανιστεί η Χριστίνα Ζαφειρίου στα Madwalk, εκείνη θα αποχωρήσει.

Τα γεγονότα

Το βέτο της πέρασε και λίγο η Χριστίνα Ζαφειρίου (η δεύτερη) έγραψε στο Instagram: «Mε μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν θα συμμετάσχω, όπως πέρσι, στην φετινή διοργάνωση Madwalk 2019. Εκπλήσσομαι που τελικά αποδείχθηκα πολύ πιο επαγγελματίας σε σχέση με μεγάλους ανθρώπους του χώρου που θεωρούνται καταξιωμένοι στον χώρο αυτό. Ήταν μια απόφαση που δεν την πήρα εγώ και μου επιβλήθηκε εντελώς ξαφνικά και με τρόπο άκομψο από τους διοργανωτές 4 μέρες πριν το φετινό act με τον Sergey Lazarev, παρόλο που ήμουν άψογη σε ό,τι μού ζητήθηκε από αυτούς».

Η δε απάντηση της Σήλιας ήταν η εξής, όταν εκλήθη ν’ απαντήσει απ’ το τιμ της Κατερίνας Καινούργιου: «Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο ατελιέ με φωτογράφο και συνεργείο της βρετανικής Vogue για αφιέρωμα στην υψηλή ραπτική και φωτογράφιση με το σούπερ μόντελ Joan Smalls. Oπότε, ας μην δημιουργούμε θέματα».

Τα ντεσού

Και το ερώτημα που εύλογα ανακύπτει, είναι: Τι έχουν να χωρίσουν μεταξύ τους οι δύο κυρίες; Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες, ο λόγος που έγινε ο χαλασμός στα παρασκήνια ήταν το γεγονός πως ο Lazarov θα φορούσε ρούχα της Χριστίνας, επίσης ντιζάινερ, αν ακόμα δεν καταλάβατε.

TIP

Είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοια πράγματα, να είμαστε μείον ένα act, όταν μάλιστα σόου σαν το Madwalk πραγματοποιούνται και για φιλανθρωπικό σκοπό. Βλέπετε, μεγάλο μέρος των εσόδων της βραδιάς πηγαίνει στον Σύλλογο “Ελπίδα”. Έτσι κι αλλιώς, όμως, στην ελληνική μόδα ποτέ δεν πρυτάνευε η λογική, η ξενομανία τούς “έφαγε” όλους και αλληλεκτίμηση υπήρξε σε ελάχιστες περιπτώσεις. Τι να λέμε τώρα…