Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η πρώτη εμφάνιση μετά την εμπλοκή της σε θανατηφόρo τροχαίο, με το νέο της σύντροφο

Συντάκτης: Newsroom

1 Μαρτίου 2023 16:16

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η πρώτη εμφάνιση μετά την εμπλοκή της σε θανατηφόρo τροχαίο, με το νέο της σύντροφο

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, νικήτρια του GNTM, όπως είχε γίνει γνωστό, είχε παραβιάσει σηματοδότη και είχε παρασύρει έναν 60χρονο, και πατέρα τριών παιδιών, στις 13 Οκτωβρίου του 2022, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας. Ο 60χρονος δυστυχώς κατέληξε…

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», έγινε γνωστό πως το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε η νικήτρια του GNTM 4 βγήκε θετικό, με την ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της να είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου.

Η ίδια δεν έχει κάνει μέχρι και σήμερα καμία δήλωση.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, μετά τα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη στα social media, είχε κλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram ενώ λίγο καιρό μετά και πιο συγκριμένα, στις 9 Ιανουαρίου 2022, η ίδια επέλεξε να τον επαναφέρει και πάλι.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η πρώτη εμφάνιση μετά την εμπλοκή της σε θανατηφόρo τροχαίο

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κυβέλη Χατζηευστρατίου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Μαζί της, ήταν και ο νέος της σύντροφος, ο οποίος είχε περάσει το χέρι του στον ώμο της νικήτριας του ριάλιτι μοντέλων, GNTM. Η ταυτότητα του νέου συντρόφου της Κυβέλης δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα.

Το ζευγάρι διασκέδασε και έβγαλε πολλές φωτογραφίες.

Πηγή φωτογραφιών: ndp