Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η ψυχολογική της κατάσταση μετά το αποτέλεσμα του αλκοτέστ

Συντάκτης: Newsroom

8 Δεκεμβρίου 2022 15:00

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η ψυχολογική της κατάσταση μετά το αποτέλεσμα του αλκοτέστ

Δυο περίπου μήνες έχουν περάσει από την είδηση ότι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ενεπλάκη σε θανατηφόρo τροχαίο παρασύροντας με το αμάξι της έναν 60χρονο άνδρα.

Την Τετάρτη (07/12) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», έγινε γνωστό πως το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε η νικήτρια του GNTM 4 βγήκε θετικό, με την ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της να είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, η κολλητή φίλη της Κυβέλης, Ζωή Αμπουκεϊνας μίλησε στην εκπομπή του Alpha τονίζοντας πως το μοντέλο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά. Απλά είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και εννοείται είναι πάρα πολύ κρίμα προς τον άνθρωπο. Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για την Κυβέλη και για την οικογένεια του ανθρώπου.

Πιστεύω ότι όλο αυτό που συμβαίνει με την Κυβέλη είναι λάθος, γιατί αν αυτό είχε τύχει σε μια κοπέλα, η οποία ήταν μια απλή κοπέλα που να ζούσε μια απλή ζωή και δεν την ήξερε ο κόσμος κανείς δεν θα έπεφτε με τα μούτρα πάνω της. Αυτό είναι σίγουρο. Και ούτε θα την έβριζαν και θα την είχαν κολλήσει σε ένα τοίχο. Οπότε το θεωρώ άδικο όλο αυτό που γίνεται, μόνο και μόνο επειδή το έπαθε η νικήτρια του GNTM» είπε αρχικά η φίλη της Κυβέλης.

Όσο για τα αποτελέσματα του αλκοτέστ, η Ζωή Αμπουκεϊνας σχολίασε: «H Κυβέλη πρόσεχε πάρα πολύ και δεν έπινε ποτέ, ίσα ίσα που μου έλεγε και εμένα συνεχώς να προσέχω. Ήταν πάντα αυτή που μας πρόσεχε και μας προστάτευε, για αυτό και πιστεύω ότι δεν της άξιζε όλο αυτό. Εμένα με έχει στηρίξει. Είναι κολλητή μου και πάντα στηρίζει η μία την άλλη».

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το αλκοτέστ της νικήτριας του GNTM που παρέσυρε και σκότωσε μοτοσυκλετιστή

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το αλκοτέστ της νικήτριας του GNTM που παρέσυρε και σκότωσε μοτοσυκλετιστή

Σοκ είχε προκαλέσει πριν από περίπου 1,5 μήνα η είδηση πως η νικήτρια του GNTM 4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου ενεπλάκη σε θανατηφόρo τροχαίο παρασύροντας με το Ι.Χ. έναν 60χρονο, ο οποίος τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σουρέλη στη «Super Κατερίνα», το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου βγήκε θετικό, με την ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της να είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου.

Βάσει νόμου, η ποινή με την οποία μπορεί να έρθει αντιμέτωπη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι τα 10 χρόνια κάθειρξης, ωστόσο η υπόθεση ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της. Όταν συμπληρωθεί η δικογραφία, το μοντέλο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Πέρα από το νομικό σκέλος, θα υπάρξουν και οικονομικές αξιώσεις καθώς σύμφωνα με τον νόμο σε τέτοιες περιπτώσεις αποζημιώνονται όλα τα μέλη της οικογένειας. Συνήθως το ποσό ανέρχεται περίπου στις 60.000 ευρώ ανά άτομο.