Δες το βίντεο με τρεις Ελληνίδες «γιαγιάδες» αλά… Casa De Papel να σχεδιάζουν την τέλεια νοθεία- έγινε viral

Δημοσιεύθηκε: 6 Ιουνίου 2019 21:00
Δες το βίντεο με τρεις Ελληνίδες "γιαγιάδες" αλά... Casa De Papel να σχεδιάζουν την τέλεια νοθεία- έγινε viral

Ότι οι Κρητικοί έχουν τη λόξα τους, με την καλή έννοια, το γνωρίζει όλη η Ελλάδα, μη σας πούμε και όλη η… πλάση. Τώρα, λοιπόν, τρεις τύποι, μεταμφιεσμένοι σε γιαγιάδες, με μάσκες που παραπέμπουν στο La Casa De Papel, σχεδίασαν την τέλεια νοθεία (!). Επηρεασμένοι σαφώς απ’ τους ήρωες της σειράς.

Το βίντεο αλά Casa de Papel μιας ραδιοφωνικής εκπομπής στην Κρήτη δικαίως έχει γίνει viral. Η «Τέλεια νοθεία» τριών γιαγιάδων προκαλεί τρελό γέλιο με τις πλεκτάνες τους στη διάρκεια των εκλογών!

«Η Τέλεια Νοθεία», παράφραση του «Η Τέλεια Ληστεία» (έτσι έχει μεταφραστεί το δημοφιλές σίριαλ «La Casa de Papel» του Netflix στην Ελλάδα), είναι σποτ που δημιουργήθηκε από την Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή «Καλοκαίρι Στο Νότο».

Αφορμή είναι η  έναρξη της 16ης σεζόν με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου, όπως πληροφορούμαστε.

Το στόρι

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα χωριό της Κρήτης, όπου στο καφενείο σχολιάζουν τον νέο πρόεδρο με τον αστυνόμο να αποκαλύπτει πώς κατάφερε να εκλεγεί.

Όπως ισχυρίζεται, χωρίς ωστόσο να τον πιστεύουν οι υπόλοιποι, η μητέρα του υποψηφίου έστησε μια καλά οργανωμένη πλεκτάνη με τη βοήθεια των φίλων της.

Aυτό, για να μπορέσει να δει το παιδί της στο σημαντικό αυτό αξίωμα.

Στο βίντεο που έγινε viral, πρωταγωνίστριες είναι τρεις γιαγιάδες, με κωδικά ονόματα «Ανώγεια», «Πιλαλήματα» και «Αρχάνες».

Οι γηραιές κυρίες ετοιμάζουν την «τέλεια νοθεία», προκειμένου να γίνει πρόεδρος της κοινότητας ο γιος της αρχηγού τους.