Λάκης Γαβαλάς: «Ακόμα και στη βάφτισή μου ήμουν τρελός -Ήθελα πιο πολύ λάδι, πιο πολύ σαπούνι»

16 Μαρτίου 2020 15:18

Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς, καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Dot» μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του ως κριτής του My Style Rocks αλλά και για τις προσωπικές του ανασφάλειες.
«Όταν πέρασαν δεκαπέντε μέρες από τα γυρίσματα και πήρα υπέροχα, πραγματικά συγκινητικά μηνύματα από τον κόσμο, γύρισα στην παραγωγή και αναρωτήθηκα μήπως αρχίζει να γίνεται λίγο γραφικό το όλο θέμα» εξήγησε, προσθέτοντας: «Εμένα, αν με ξαμολήσετε, δεν είμαι σοβαρό άτομο. Ποτέ δεν ήμουν. Δηλαδή ακόμα και στη βάφτισή μου, θυμάμαι, που είδα μετά και μου έλεγαν, ήμουν τρελός. Ήθελα πιο πολύ λάδι, πιο πολύ σαπούνι, να μπω στην κολυμπήθρα τέσσερις και πέντε φορές!».
Και συνέχισε: «Η παραγωγή, λοιπόν, μου είπε “Έτσι θα μείνεις και δεν θα αλλάξεις τίποτα”. Μετά από πενήντα χρόνια, όντως, οι γνώσεις μου προτρέχουν του οποιουδήποτε άλλου θέματος. Δεν θα μπορούσα να περιπαίξω τη μόδα, αλλά ούτε και θα μπορούσα να αγνοήσω τους νέους ανθρώπους που παρακολουθούν το concept και με κάνουν να το προσέχω περισσότερο. Πρέπει να κρίνω κάποια πράγματα με μια έννοια, όμως, την οποία θα καταλάβει και η άλλη στο σπίτι, γιατί πρέπει δυστυχώς να χρησιμοποιήσω τις παίκτριες για να λάβουν γνώση οι άνθρωποι στο σπίτι. Αυτό πρέπει να γίνει αλλά με χιούμορ».