Λάκης Γαβαλάς: «Ακόμα και την κηδεία μου έχω προγραμματίσει»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Δεκεμβρίου 2022 18:00

Λίγες μόλις ημέρες μετά το πάρτι για τη συμπλήρωση των 70χρόνων του, ο αστείρευτος επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς -ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του «μεταπωλητή»- φωτογραφίζεται στο σπίτι του στο Κολωνάκι και μιλάει όσο ανατρεπτικά έχει συνηθίσει.

«Αν με ρωτούσες τι θα έκανα αν ξαναγεννιόμουν, θα έκανα ακριβώς τα ίδια. Όλα τα αντιμετωπίζω με ψυχραιμία, ακόμα και την κηδεία μου έχω προγραμματίσει» αποκαλύπτει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας, Λάκης Γαβαλάς, oι τοποθετήσεις του οποίου πάντα προκαλούν αίσθηση.

«Έχω προβλέψει σε ποιο διάζωμα θα είναι το μνήμα μου, το έχω πληρώσει ήδη. Μπορεί βέβαια να θέλω να αλλάξω κι αυτό το οικοπεδάκι που έχω πάρει. Ξέρεις, όλα μου πήγαν καλά σε αυτή τη ζωή, η χλιδάτη πλευρά δεν με ρούφηξε, έκανα ωραία πράγματα, απέκτησα υπέροχες επαφές, ευχαριστήθηκα», συνέχισε.

Σε άλλο σημείο, ο Γαβαλάς ανέφερε: «Το μόνο που με πείραξε είναι πως εκείνος που αγόρασε το κτίριο στην Αττική οδό θέλει να κάνει έκθεση με τις Ferrari του μέσα στο κτίριο, ενώ εμένα θα με ενδιέφερε να μας πει πώς θα αξιοποιούσε κάποια άτομα, από τη στιγμή που αυτό το κτίριο φιλοξενούσε 300 ανθρώπους που εργάζονταν εκεί.

Εκείνος δεν είπε τίποτα για αυτούς τους ανθρώπους ούτε καν δήλωσε αν θα δώσει θέσεις εργασίας. Καταλαβαίνω ότι κάποιος δεν θα πρέπει να ανακοινώσει τα σχέδια της εταιρείας, απλά είναι προκλητική η ανακοίνωση ότι θα εκθέσει τις Ferrari του».

Και ο επιχειρηματίας κατέληξε επισημαίνοντας: «Έκανα παρέα με τον Ντίνο Φεράρι και όλη την οικογένειά του στη Μοντένα από το 1982, έχω δει όλο τον στόλο της Ferrari, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, καθόλου δεν με ενδιαφέρει να δω σήμερα Ferrari σε ένα αθηναϊκό κτίριο που προορισμός του ήταν να φιλοξενεί πολλούς εργαζόμενους. Πλέον με αφορούν ο Μπίλι Πόρτερ, ο Νιλ Νας και ο Χάρι Στάιλς. Αυτοί είναι οι νέοι Μικ Τζάγκερ, Μπόι Τζορτζ και Ντέβιντ Μπόουι».