Λάκης Γαβαλάς: «Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη και ποπούς – Εγώ δεν έχω προλάβει»

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουνίου 2022 19:00

Λάκης Γαβαλάς: «Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη και ποπούς - Εγώ δεν έχω προλάβει»

Ο Λάκης Γαβαλάς για ακόμη μια φορά μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και σχολίασε τόσο το My Style Rocks, όσο και την φετινή κριτική επιτροπή του GNTM

Ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε πως ακόμα δεν του έχουν πει «όχι» για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Ωστόσο έχει κουραστεί να περιμένει.

«Από τότε έχω μείνει στο My Style Rocks. Όποτε γίνει θα είμαι μέσα. Από ό,τι βλέπετε μετατίθεται συνέχεια, εγώ γερνάω, αν με πάρει το γηροκομείο θα πάω εκεί. Αν είμαι υγιής, θα πάω εκεί» είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο GNTM και την Σοφία Χατζηπαντελή, τονίζοντας ότι δεν έχει τίποτα με κανέναν, ωστόσο επιθυμεί να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του.

«Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη και ποπούς, άλλοι κάνουν λίφτινγκ. Εγώ δεν έχω προλάβει. Μου λέει μία «άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ». Πότε πρόλαβα, αγάπη μου; Αφού δουλεύω σαν το σκυλί να αποπληρώσω τα χρέη μου», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Μία εκπομπή λέει δεν θέλουμε να έχουμε άτομα που να έχουν επεμβάσεις και ξαφνικά έχει επέμβει όλο το θέμα. Κι εγώ πρέπει να πω καλά λόγια; Όχι αγάπη μου, δεν λέω και δεν με ενδιαφέρει. Έχω υπάρξει στη ζωή μου δούλος της μόδας, του styling με χρήματα και σαν τάδε έχω άποψη. Τελείωσε».

«Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Μακάρι η κοπέλα να βρει τον δρόμο της και στην Ελλάδα, αλλά γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό; Έχετε μπει σε ένα Instagram να δείτε φάτσες και να δείτε τα πράγματα; Μην μου πεις πως ντύνεσαι εσύ, εγώ κάνω styling. Δεν πουλάω αυτό το πράγμα, άλλο τι πουλάς, άλλο τι κάνεις σαν styling. Εγώ πουλώ ρούχα με πολύ καλές τιμές. Έχουν επιλογές να με αγοράσουν, με βιτρίνες και showroom, δεν το επιβάλω με εικόνες».

Ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε πως δεν έχει θέμα με τις τρίχες, αλλά με την υπερβολική προβολή του θέματος

«Δεν με πειράζουν τα φρύδια! Εμένα με ενδιαφέρει όλο το look του τάδε ατόμου. Το αρχικό πεδίο δεν μου λέει κάτι εμένα».