Λάκης Γαβαλάς: Απίστευτο κράξιμο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου “Είναι σαν ένα πιόνι”

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 13:15

Λάκης Γαβαλάς: «Στο Καλλιμάρμαρο είδα τραγικές φιγούρες που δεν σεβάστηκαν τον Dior»

Στο στόχαστρο του έβαλε ο Λάκης Γαβαλάς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας για τις επαγγελματικές της επιλογές και τον τρόπο που συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση της από το Next Top Model.

Ο Λάκης Γαβαλάς επιφύλασσε σκληρή κριτική απέναντι στην πρώην κριτή του Next Top Model χαρακτηρίζοντάς την ως πιόνι που τη μετακινούν όπου θέλουν οι άλλοι.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του open και την Ελένη Τσολάκη ο διάσημος σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στο Reality μοντέλων και φυσικά δεν παρέλειψε να κατακεραυνώσει τον τρόπο με τον οποίον προβάλλεται ο χώρος της μόδας μέσα από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα

«Έχουμε κάνει συζητήσεις αλλά δεν νομίζω ότι αμφότεροι είχαμε κάποιο ενδιαφέρον. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν χρήσιμος σε ένα τέτοιο concept και δεν έχω άποψη γιατί όταν δεν παρακολουθείς ποια είναι η στρατηγική ενός πράγματος, δεν έχεις και γνώμη. Πιστεύω ότι είναι ένα καλό προϊόν, αν το αριστοκρατεύσουν θα το βλέπω κι εγώ.

Να μην είναι λαϊκό και να μην καταπιέζουν τα παιδιά παραπάνω από ότι πρέπει γιατί δεν πρέπει τα παιδιά να είναι υλικό προς εκμετάλλευση, όσο κρατά η εκπομπή. Θα πρέπει αν προετοιμάζονται σταθερά, συγκεκριμένα κι επιστημονικά στο όταν βγούνε να είναι χρήσιμοι στη μόδα, στην οποία έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα κι οφείλουν να σεβαστούν τη γνώμη μου».

Ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε και στην ερώτηση για το πώς του φαίνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παρουσιάσει το ριάλιτι γνωριμιών love Island

«Αρχίζω να πιστεύω ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σαν ένα πιόνι, που τη βάζουν από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Δηλαδή μήπως πρέπει να ανοίξει ένα καζίνο; Δεν ξέρω κάθε μέρα ακούω και κάτι άλλο. Είναι πολύ όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι πρέπει να βρει έναν ωραίο γκόμενο να πάει διακοπές σε τέτοια νησιά και να αποδείξει πως δεν είναι ανάγκη να το κάνει μπροστά στις κάμερες»