Λάκης Γαβαλάς: «Χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο – Δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουλίου 2022 10:25

Λάκης Γαβαλάς: «Χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο - Δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την πάλαι ποτέ ζωή του στη Μύκονο καθώς και για τα πάρτυ που διοργάνωνε και τους διάσημους καλεσμένους του

Μπορεί η παρουσία του στη Μύκονο να ήταν δεδομένη για πολλά χρόνια, ο Λάκης Γαβαλάς δηλώνει απογοητευμένος με τις εξελίξεις στο νησί των ανέμων.

Όπως αποκάλυψε στο Secret πλέον δεν θέλει να επισκέπτεται το νησί καθώς έχει χάσει κάτι από την ταυτότητά του. Και δεν του θυμίζει πια την αίγλη του.

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά. Επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο».

Για τη βίλα του στο νησί ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε ότι ανήκει πια σε Αιγύπτιο

«Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Περνάει τις διακοπές του στην Πάρο. Εκεί θα γίνει και το φετινό θεματικό πάρτι των γενεθλίων του

«Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια. Με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο. Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις». Αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς στη Σάσα Σταμάτη.