Λάκης Γαβαλάς: «Είπα στη Σήλια Κριθαριώτη ότι θα της κάνω μήνυση»

Συντάκτης: Newsroom

24 Μαΐου 2023 13:19

Λάκης Γαβαλάς: «Είπα στη Σήλια Κριθαριώτη ότι θα της κάνω μήνυση»

Στο «Πρωινό μας» έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη Σήλια Κριθαριώτη.

«Με συναντάτε στο χώρο μου που είναι το “παιδί” μου εδώ και έξι μήνες. Στην ΕΡΤ θα συμμετέχω σε κάποιες σκηνές στο σίριαλ “Σύρματα”. Έχω αναλάβει ένα fashion project σε ένα ιντερνετικό κανάλι της Τουρκίας. Δεν άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα γιατί είχα στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων λόγω της φυλακής. Στεναχωρήθηκα γιατί ενώ ο Μητσοτάκης έχει μια πολύ καλή μακιγιέζ, όταν ίδρωνε δεν ήταν δίπλα του να τον ταμπονάρει», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε στη συνέχεια: «Σχολίασα το ρούχο που έδωσε η Σήλια Κριθαριώτη στη Δούκισσα Νομικού, δεν άρμοζε στο κόκκινο χαλί των Καννών. Η Σήλια μου έστειλε μήνυμα και μου έλεγε ότι με βοήθησαν οι γονείς της να βγω από τη φυλακή, κάτι το οποίο δεν στέκει. Απάντησα στη Σήλια ότι θα της κάνω μήνυση γι’ αυτά που έγραψε, ότι με έβγαλαν από την φυλακή και ότι μου έστελνε χρήματα στη φυλακή.

Ο μόνος άνθρωπος που μου έφερε χρήματα (200 ευρώ) ήταν η μαγείρισσά μου. Θα έπρεπε η Σήλια να είναι γενναιόδωρη μαζί μου, όταν ακόμη αυτοί έχουν απλήρωτα τιμολόγια μαζί μου από τον καιρό της εταιρείας. Είχα μια άψογη συνεργασία με τον μπαμπά Κριθαριώτη».