Λάκης Γαβαλάς για Μαρίνα Πατούλη: «Εσωτερικά είναι φιλόλογος κι εξωτερικά αγεωγράφητη».

28 Μαΐου 2022 13:05

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή after Dark του Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της καριέρας του.

Ο διάσημος σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τα πρώτα ξεκινήματα του στο χώρο της μόδας αλλά και το πώς ο πατέρας του και η μητέρα τον βοήθησαν να φτάσει στην κορυφή.

Φυσικά αναφέρθηκε και στην οικονομική καταστροφή του που τον οδήγησε στις φυλακές Κορυδαλλού και στις απανωτές κατασχέσεις σχεδόν όλων των περιουσιακών του στοιχείων.

«Ο μπαμπάς μου ασχολούταν με εμένα δύο ώρες την ημέρα, που σημαίνει ότι έβρισκε ενδιαφέροντα. Του έλεγα τότε ότι έχουμε και δυο κορίτσια, δύο αδερφές, να ασχοληθεί μαζί τους. Ήμουν το πουλέν του όμως, αυτός που θα μπορούσε να συνεχίσει τη δουλειά του. Έλα όμως, που είχα το καλλιτεχνικό μέσα μου και δυστυχώς, απογοητεύτηκε. Είχε κάνει όλα αυτά κι ήξερε ότι αγαπώ τον χορό. Προσπαθούσε να με προτρέψει να πάρω την επιχείρηση, κατάλαβε ότι δεν γίνεται τίποτα κι έτσι κι εγώ βγήκα και χόρεψα για 2-3 σεζόν εδώ στην Ελλάδα και στη συνέχεια, πήγα στην Ιταλία να χορέψω με τη Ραφαέλα Καρρά στο Mega Μπαλέτο. Στην Ιταλία έκατσα 1.5 χρόνο, ήταν ένα 20ωρο τη μέρα. Εκεί εκπαιδεύτηκα και γαλουχήθηκα. Ήμουν 20 χρονών.

Βαριέμαι τους δήθεν κουλτουριάρηδες. Υπερεκτίμησα κάποια άτομα κι άφησα κάποιους άλλους πίσω, τους οποίους έπρεπε να τους είχα λάβει υπόψιν μου. Αν θα άλλαζα κάτι, θα σπούδαζα οικονομικά και κάθε τόσο, θα ξεσκόνιζα το πτυχίο μου, ώστε να μπορώ να υποψιάζομαι ότι συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη μου», δήλωσε.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας κλήθηκε από τον Θέμη Γεωργαντά να σχολιάσει και τα πρόσωπα της επικαιρότητας

Για τον Νίκο Βέρτη δηλωσε:  “Θέλω να σε νιώσω” θα ήθελα να είμαι θερμόμετρο και να τον ανεβάσω σε 40 πυρετό», ο Λάκης Γαβαλάς δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την Μαρίνα Πατούλη «εσωτερικά είναι φιλόλογος κι εξωτερικά αγεωγράφητη».