Λάκης Γαβαλάς για Μικαέλα Φωτιάδη: «Αυτό που είδα με σόκαρε! Αυτά τα κάνουν οι γέροι, κάτι άλλοι παλιακοί» – Βίντεο

Συντάκτης: Newsroom

8 Φεβρουαρίου 2024 17:31

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η Μικαέλα Φωτιάδη, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτήν την αποτρόπαια πράξη, ενδέχεται να είναι ο πρώην σύντροφός της, χωρίς ωστόσο εκείνη να κατονομάσει τον θύτη.

Το συγκεκριμένο γεγονός κλήθηκε να σχολιάσει ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος γνωρίζει το μοντέλο από την εποχή που συμμετείχε στο My Style Rocks.

«Θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό, γιατί είμαι κοντά με τέτοια κορίτσια που εκτίθενται στην τηλεόραση και μου είναι αδιανόητο κάποιος άνθρωπος, σύντροφος να φτάσει στο σημείο να είναι τόσο θυμωμένος που να σηκώσει χέρι σε γυναίκα», είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

«Την γνώρισα στο παιχνίδι, ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι, μιλούσε τακτικά για το παιδί της, πολύ ήσυχη, αρκετά ήρεμη, αλλά δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα μαζί της. Ήταν από τις κοπέλες τις συνειδητοποιημένες», πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

«Αυτό που είδα σήμερα στο site, με σόκαρε. Για να βγει να το πει δημόσια, ίσως θέλει να γλιτώσει και άλλες κοπέλες από τη βία. Νομίζω δεν της άξιζε κάτι τέτοιο, όπως δεν αξίζει και σε καμία κοπέλα. Αυτά τα κάνουν οι γέροι, κάτι άλλοι παλιακοί. Αυτή είναι νέα κοπέλα,. Δεν καταλαβαίνω πώς φτάνουν στο σημείο να είναι τόσο επιθετικοί οι σύντροφοί τους. Μήπως πρέπει να μιλήσουν νωρίτερα για να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος; Πρέπει να συμβουλευτούν νομικό γιατί μετά γίνονται παρανάλωμα του κουτσομπολιού και είναι άσχημο τώρα μια μητέρα να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς.